Ik stem niet met de verkiezingen!

 

Ik ga niet stemmen en de reden is dit: Stemmen is verboden omdat de SHAEF WET van kracht is en de ‘regering’ illegaal is.
Tevens is Nederland een bv en bv heeft geen minister president maar een directeur. Als je wel gaat stemmen geef je je volmacht aan de zogenaamde regering, ongeacht op welke partij je stemt. Stem je niet dan dan stem je er dus ook niet mee in wat ze beslissen, je bent dus niet mede verantwoordelijk voor het geen ze beslissen.
Vele  mensen geven aan dat je wel moet gaan stemmen, maar het draait niet om het stemmen, want ieder jaar wordt er alleen maar gefraudeerd met het stemmen en weten ze allang wie er gaat winnen, en stemmen totaal niks uit maakt!!! Zo bleek het ook al in een tv programma te zijn waarin duidelijk werd gezegd dat er een flinke lek in het stemmen zit!!
Hoe duidelijk moet je het nog hebben dat het totaal niet deugt het stemmen… en dit gebeurd in de hele wereld dat er gefraudeerd wordt met het stemmen!!
Mensen ik raad je aan om niet te gaan stemmen!!!

 

En ook alle maatregelen vanaf januari 2021 is allemaal niet rechtsgeldig geweest vanwege het kabinet was opgestapt, dus sindsdien is alles van maatregelen die ze hebben gemaakt niet geldig geweest.. Tijd om te ontwaken mensen!!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.