GTB nieuws 15 maart 2023

 

Mrt.15, 2023
GTB 881.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 13-03-23)

Laat U niet misleiden door het SVB bank schandaal. Het is de tweede bank die failliet aan het gaan is, na dat 4 andere banken in de USA reeds failliet gegaan zijn.

Het is een soort Lehman Brothers bank gelijkende operatie.
De baas van De SVB bank verkocht 3,4 miljoen aandelen van de bank in de afgelopen 2 weken. Het is dezelfde man, die Lehman Broters leidde, toen die op de fles ging.. Insiders trokken over de 209 miljard dollar weg uit de bank en men heeft dat bedrag vlug weer aangevuld. Maar het is een teken aan de wand.

Het is bank nr. 16 op de USA ranglijst (31–12-22) en nr. 74 van de wereld. Het vertegenwoordigd echter de macht van de Rockenfellors en de Cabal.

Dat is eigenlijk het grote signaal. Een bewijs dat hun financiële imperium op de fles aan het gaan is.
Ondertussen groeit de macht van de UN dollar, ( als vervanger voorde petro dollar) de nieuwe goudgekte en gegarandeerde dollar, waar de cabal boys en de Rockenfellors geen invloed meer op hebben, daar zij niet meer over goud beschikken…..

Hun horror film is aan het imploderen.
Het is in feite een afleiding van het veel grotere gebeuren. Dat is, dat de Credit Suisse waarschijnlijk op 24 maart zijn bankrekeningen sluit. Dus ophoudt te bestaan. Dat zal een landslide veroorzaken in de bank wereld. De Australische Perth mint bank trachtte in Hongkong 100 ton vervuild goud kwijt te raken in order de FED fondsen van de USA aan te vullen, want de Goudvoorraden van de Bis en de Credit Suisse zijn niet meer. De bunkers zijn leeg en niemand weet waar het gebleven is.

Iran en Saoedi Arabië alsmede China hebben een militaire alliantie gesloten, daarmede wordt erkent dat zowel Iran als Saoedi een kernmacht zijn geworden. Zodoende kunnen zij de nucleaire dreiging van de Khazarian Maffia weerstaan. Althans dat wordt in een geheime clausule gewaarborgd.

Het is ook een aanwijzing dat alleen door diplomatie een oplossing kan worden verkregen en geen nucleaire krachtmeting.

In de USA is Mitch McConnel ( de majority leader van de republikeinen in het congress) na een val in het ziekenhuis opgenomen.

Zijn familie is mede eigenaar van een scheepsvaart onderneming waar vorige week een schip vol met cocaïne is aangehouden.

De grootste drugsvangst aller tijden. Men ziet de val als waarschuwing.
Dan is de Californische Gouverneur ( Gavin Newsom- D) gearresteerd ( thuis vanwege Covid) geworden
Hij is een Cabal leader. Ook Justin Trudeau is gezien in Costa Rica. Waarschijnlijk probeert hij arrestatie te voorkomen….

Wordt vervolgd.
GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.