GTB nieuws 17 maart 2023

Mrt. 17, 2023
GTB 882 2/2

(VERVOLG)
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(13-03-23)

Trudeau op de vlucht ?
Het is al vaker gemeld. Nu weer Costa Rica, een land zonder leger, maar wel 100% gegarandeerde protectie van de USA. Het wordt ook het studentenland van midden Amerika genoemd. Daar. Schiet men nog inbrekers van de daken. Koffie, bananen, jungle…..
Trudeau heeft klonen, dus zijn arrestatie is al eerder gemeld. De Deepstate gaat gewoon door. Men heeft wat klonen in reserve.

Maar er gebeuren ook in de States rare dingen. Chuck Schumer een twijfelachtige en leugenachtige democratische senator heeft opgeroepen om verdere waarheid video’s(zie 6 jan. 2020 – Tucker Carlson) te verbieden, om geen onrust te promoten in het land. Het is hetzelfde als men de waarheid wil onderdrukken.

Pascal Najadi heeft in Zwitserland in samenwerking met de White hats arrestatie bevelen samengesteld en die aan Interpol overhandigd in 194 landen.

Er komen grote namen naar voren. Zoals Trudeau, Biden, Chi, Putin, Trump, Johnson, Macron, prins Charles, the pope, Morris – Australia, Arden- New Sealend. Etc. Etc. Dit in verband met de Covid hoax.

Wij moeten afwachten hoe dat uitpakt. In ieder geval heeft het Pentagon laten weten dat in juni de tweede Neurenberg Trial zal beginnen.

In verband met oorlogsmisdaden erc, welnu dat is een instantie , die kracht draagt.
Verder zijn er 500 lijken aan de grens van de Ukraine ontdekt van orgaan leeggeplukte gewond een Ukrainse soldaten, die naar polen zouden worden getransporteerd. Het zoveelste oorlogsschandaal.

Tot nu toe zijn er zo’n 200.000 Ukrainse soldaten gedood.
Verder heeft Rusland een salvo van raketten afgevuurd, die de verdere radar installaties en technisch ondersteuningen apparatuur volledig heeft vernietigd in de Ukraine.

China heeft medegedeeld dat zij zich meer en meer op het universum richten, gezien de laatste waarnemingen van ufo moederschepen van 1,5 km groot, die zich af en toe in onze dampkring manifesteren….
Zicht meldingen nemen jaar na jaar in hoeveelheid toe….

Het bekend maken ( disclosure) van Ufo waarnemingen, neemt nu in allerlei landen toe. Dus het openbaren dat er andere civilisaties ons bezoeken en in de gaten houden wordt niet meer tegen gehouden.

Zij nemen het mee met alle waarheden die op ander gebied ( historie etc). Nu naar buiten komen. Zet U maar vast schrap….!!!!

( PS. Laten wij hopen dat nu ook in dat kader onze regering de meerderheid in de tweede kamer verliest, zodat daar ook een aantal waarheden worden gewaarborgd)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.