GTB nieuws 18 maart 2023

Mrt. 18, 2023
GTB 884.

REGERINGSCOALITIE VERLIEST 20%, als wij de uitslag mogen geloven.
Maar ik vertrouw het niet.!!!!!

— THE DUTCH ELECTIONS HAVE BEEN MANIPULATED AGAIN. — THE PARTY OF BBB, WHICH WAS FOUNDED TO STAND UP FOR THE FARMERS IN THE NETHERLANDS IS A PUPPET OF THE W.E.F. — BBB MEANS BUILD BACK BETTER. — THIS GORILLA IS PAID BY BAYER = MONSANTO — ALSO LOOK AT THE 6-COLORED SATANIC FLAG IN THE SQUARE WHERE BAYER STANDS — THE ELECTION RESEARCH IS DONE BY IPSOS. — IPSOS IS ALSO A MEMBER OF THE W.E.F. — GAME OVER —

Dus de regeringspartijen, die blindelings de orders van een particuliere nazi organisatie WEF, agenda 2030, opvolgen, waar zij allemaal, een enkeling uitgezonderd, lid van mogen zijn, worden door het volk gedoogd….???

Ja, 20% procent minder, maar dat zegt niets. Zij houden het stuur in handen. Een te snel groeiende controlled oppositie partij als de BBB is voor de. Routinees en Fraudeurs geen bezwaar. Die hadden zij al in de zak vanaf het begin. Die conclusie mag U rustig trekken als je naar het stemgedrag kijkt van de BBB. Zij stemden veel te vaak mee met de regering.

En laten wij eerlijk zijn. Zij zijn tot nu toe Snel gegroeid. Kapot gegroeid voordat zij beginnen. Wij hebben dat al vroeger een aantal malen zien gebeuren. De PVV, Leefbaar Nederland , D66, PvdA, FVD, etc.

Door de te snelle groei, en te weinig ervaring (te weinig zwaar gewichten, te weinig mensen) kapot gegaan.

Bij de BBB zitten geen echte kopstukken, geen routines..
Die worden zo opgevreten door de grote jongens.
Het is verbazend wekkend, en daarom vertrouw ik het niet. Dat een demissionair kabinet zoveel stemmen krijgt nadat zij structureel de economie om zeep hebben geholpen, de mensen bewust de stuipen op het lijf hebben gejaagd met Covid.

Bewust deze killer vaccins gesuppord en toegelaten hebben en mensen daardoor de dood ingejaagd, de klimaat waanzin en de stikstof idioterie.( Nederland 0,9 gram per hectare en Duitsland 100 gram – 110 x dezelfde waarde. Denemarken, met 200 gram, zelfs 220x onze waarde.)

Zij hebben Ontzettend veel leed en verdriet veroorzaakt, zonder enige reden met het opsluiten van mensen, het verbannen van echte medicijnen die werkten en de politie opdracht gegeven om er maar op los te rammen. Zij zijn het meest slechte van alle regeringen, die ik heb meegemaakt na de oorlog.

En dat wordt nu afgestraft met slechts 20 % verlies. Is dat echt waar.?
Het is niet te geloven. Zij zijn zelfs de goed georganiseerde oppositie door deze stemronde kwijt geraakt.
Het is allemaal te mooi voor hen om waar te zijn. Te mooi. Veel te mooi.

Vergeet niet, dat buitenlandse experts al hebben gezegd dat de verkiezingen in Europa al 60 , 70 jaar worden gemanipuleerd. Ook in ons land….

Dus na al dat gedoe was dit juist de verwachting. De verwachting dat men zou rotzooien en dat is dus nu ook gebeurd.

Zo lek als een mandje zei de professionele Hacker, die het verkiezingsgebeuren in Nederland heeft geanalyseerd.

ZO LEK ALS EEN MANDJE.!!!!!!!
“ do you believe me…!”, herinner dit lied van de Q organisatie….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.