GTB nieuws 19 maart 2023

Mrt. 19, 2023
GTB 885.

DE UKRAINE STRUIKELT OVER ZIJN EIGEN LAATSTE BENEN.

Het is gebeurd met de Ukraine. De gouden tijden zijn voorbij.
40 procent van de steden liggen in puin. De infrastructuur is vernietigd.
De hegemonie van het luchtruim wordt gerund door de Russen.
De soldaten zijn gedesoriënteerd door de barrage van granaat gordijnen. Ca. 60.000 afgevuurde Russische granaten per dag.

De stad Bakhmut is omsingeld en ingesloten. Er zitten volgen insiders nog 3000 Ukrainse soldaten opgesloten. Laten wij hopen dat deze zich overgeven.
Gemiddeld sterven nu per dag zo’n duizend Ukrainse soldaten.

Vrouwen, oude mannen en tieners worden nu geronseld in de straten van het land, teneinde het tekort van soldaten aan te vullen. Het is een onzinnig gebeuren. Pure Moord. Net alsof deze mensen in staat zijn om met moderne wapens om te gaan en het moderne getrainde leger van Rusland te verslaan.

Het is een misdadig gebeuren en niemand protesteert. Kindsoldaten , worden nu zonder pardon ingezet als kanonnenvlees. Om de bezetting door Rusland nog een paar weken te vertragen.

Het is bij de wilde knorhanen af. De NAVO is nu overgegaan tot het leveren van verroeste oude munitie, die niet gebruikt kan worden. Handige wapen handelaren verkopen het goede spul wat er tussen zit aan de buurlanden. Overal zien wij stingers opduiken en anti tankwapens van de NAVO.

De financiële steun droogt op. Met de mond worden allerlei toezeggingen gedaan, maar de echte leveringen vinden niet plaats.

Rusland is zich aan het voorbereiden om door te stoten naar Kief, van drie kanten bouwt men legers op. De weerstand onderweg naar Kief zal niet veel zijn, want die meeste weerstand is al gebroken in het oosten van het land.

Kief moet nu bezet worden zodat de waanzin van steeds nieuwe wapenleveringen vanuit het westen geen doorgang meer kunnen vinden.
Al met al, het is gedaan.

De oorlog is aan zijn einde….

Van de 38 miljoen zijn er nog zo’n 20 miljoen mensen in het land over. De rest is het land uit gevlucht. Vele vluchtelingen zijn naar Rusland uitgeweken en niet naar het oorlogszuchtige Cabal Westen.

Stoltenberg van de NAVO zegt wel, dat later de Ukraine bij de EU wordt gevoegd en de NAVO. Dat is een leuke opmerking maar het houdt geen stand. Als de Russen gedwongen zijn geworden om tot Kief te gaan door de Navo, dan zullen zij dat gebied behouden door deze uitspraak.

Eerst waren zij tevreden met het oude Rusland dat zich uitstrekte tot de grens van de Dnepr. Doch daar ging de Navo helaas niet mee akkoord.

Door de opmerkingen van Stoltenberg weet Rusland, dat men in de toekomst de Ukraine toch zal toevoegen aan de NAVO. Dus zij zullen de Ukraine niet meer vrijgeven. Anders ontstaat dezelfde dreigende situatie weer en daarvoor passen zij.

DE NAVO HEEFT ZICH ZWAAR IN DE VOET GESCHOTEN. HET IS EEN VOORBODE VOOR VERVAL. Turkije dreigd de Navo te verlaten….zij hebben notabene de grootste militaire macht in de NAVO. Zij doen niet mee met de Ukraine, want dat is geen Navo land en zij hebben zich aangemeld om mee te doen met BRICS landen op financieel gebied.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.