GTB nieuws 22 maart 2023

Mrt. 22, 2023
GTB 888.

VERVOLG 2/2
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 20-03-23)

De globale strijd tussen donker en licht komt nu in de openheid. De White Hats laten zich nu zien. Hun openlijke revolte is begonnen.
De Trilateral Commission is bij een gekomen in New Dehli, India, ten einde een poging te doen om premier Ramodi van India voor zich te winnen.

Echter deze heeft te kennen gegeven niet daarop in te gaan. De T.C.
Is opgericht door David Rockenfellor en het voorzitterschap is overgenomen door zijn zoon. Dit is een teken aan de wand. De machtige commissie faalde.

Ondertussen hebben de Russen een prijs van 15 miljoen dollar gezet op het hoofd van de Italiaanse Minister van Defensie Guido Grosetto.

De jacht op de Khazarian Maffia komt nu in het Daglicht.
Kringen uit verschillende geheime diensten verwachten, dat het aftreden van Biden de komende maanden gaat plaats vinden. Zijn toestand is onhoudbaar geworden. Het is het einde van het verhaal.

De financiële toestand in de States staat op instorten. De Fed sluit afgelopen jaar met een verlies van 80 miljard dollar. Dat is nog nooit voorgekomen. De Banken raken in paniek en beginnen door te zakken. Een gedeelte van de wereld accepteert geen internationale betaling meer met fiat oftewel petro dollars.

De particuliere organisaties geleid door Soros, Bill Gates , Rockenfellor en Claus Schwab staan op de helling. Daarentegen sluiten steeds meer landen zich aan bij de Brics Countries, de enige echte vertegenwoordiging van een oprechte menselijke organisatie in de wereld. Deze zijn vastbesloten het corruptie zooitje uit het westen een halt toe te roepen.

Zicht meldingen nemen toe van Ufo’s deze week in 6 landen. Ook die partijen roeren zich aan het firmament…..
De tijd van de grote verandering is ingegaan. Na duizenden jaren in slaap gesust te zijn is de mensheid uiteindelijk wakker geworden.

Men realiseert zich, dat men uitgebuit wordt en gemanipuleerd wordt.
Ons slaven bestaan loopt op zijn einde.
De mensheid is niet op aarde om het hele leven zich kapot te werken voor een hapje eten…..en wat spulletjes.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.