GTB nieuws 23 maart 2023

Mrt 23, 2023
GTB 889.

HET IS HEN NOG NIET GENOEG. WIJ MOETEN MEER SLAAF ZIJN.

Als je in een superrijke familie geboren bent, hoef je niet te werken. Integendeel, je leert hoe jouw familie anderen voor jou laat werken. Die anderen zijn gewend alles voor je te doen voor een beetje geld, waar jij de hele schuur van vol hebt.

Dat geld komt weer terug, want de werkers moeten het eten, kleren en spullen kopen van jou, waar je weer mensen voor hebt om dat te regelen. Alhoewel je nooit iets gedaan hebt kijken anderen onderdanig tegen jou op.

Zij willen jouw vriend zijn, want misschien kunnen zij dan iets meer geld en meer macht krijgen. Zij doen alles voor je ,Maar het is je niet genoeg.

Alhoewel voor jou alle deuren opengaan en jij je alles kunt veroorloven, steekt het je, dat die massa zijn eigen vrouwen kiest, het aantal kinderen, hun vrije tijd naar keuze besteden en zelfs af en toe een grote mond opzetten. Dat moet afgelopen zijn.

Je richt een club op (WEF) en geeft hen zoveel geld, dat zij iedereen kunnen omkopen, wat nodig is om je doel te bereiken. Minder vrijheid, minder mensen, minder weerstand , en minder zeggenschap, geen keuze meer maar alles automatisch doen, wat jij wilt dat zij doen. Het liefst nog een chip onder de huid.

Je brengt het onderwijs naar beneden, de zorg, die zij hebben georganiseerd, minder ziekenhuizen, meer regels en je laat hen de vrijheden afnemen, die zij nog hebben.

Ik heb ze ontmoet , tot hun veertigste of vijftigste geleerd en nog nooit gewerkt. Geen onaardige kerels. Zij leven in volledige vrijheid.

Ik zelf ben geboren in zo’n slaaf gezin. Vader werkte altijd en moeder werkte zich kapot in huis en probeerde met het krappe geld rond te komen. Je weet niet beter en natuurlijk moet er een vak geleerd worden zodat jij ook later wat centjes kunt verdienen in dat bestaan. Dat is het leven.

Slogans zijn. ; in het zweet des aanschijns zult gij uw brood verdienen.
Wie niet luisterd moet voelen. Als je niet meedoet dan groei je op voor galg en rad.

Het slavenbestaan is een vanzelfsprekendheid.. er is geen keuze. Een dubbeltje wordt nooit een kwartje. Je kunt ook kiezen voor de clubs, die de anderen voor de baas in bedwang moeten houden. Of voor de club, die de wetten van dwang maken voor de baas.

Zo is nu eenmaal het leven; Voor niets gaat de zon op.!!!!!!?
Maar dan komt er plotseling een zogenaamde corona. Ze sluiten je op omdat je gezond bent, je moet je aan allerlei zinloze regels houden. Wie protesteert wordt in elkaar geslagen.

Maar plotseling zie je ook, dat een land op slot gaat en mensen niet meer hoeven te werken en dat alles gewoon doorgaat. Plotseling wordt het slaaf zijn even opzij gezet. Je mag je holletje niet meer uit, als het de baas niet uitkomt.

En de baas bestudeerd hoe de meute er op reageert, komt men in opstand ? Blijft men rustig ? Hoe gedragen de slaven zich…..

Voor de slaven is het een schok, zij zien plotseling, dat het niet noodzakelijk is om altijd maar te werken.

En nu wil men, dat wij elke drie maanden ingeënt gaan worden, ons niet meer vrij mogen verplaatsen, niet meer vrij met ons verdiende geld om mogen gaan, nadat de helft van ons geld door “ taxes” is afgenomen. De andere helft willen zij bepalen, wat U ermee doet ( Lagarde).

ZIE NU WEL; “WIJ MOETEN MEER SLAAF WORDEN….”

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.