GTB nieuws 25 maart 2023 update

Mrt.25, 2023
GTB 892.

HET TIJDPERK MACRON (ROTHSCHILD) NADERT ZIJN EINDE.

FRANKRIJK pikt het niet.
die intense uitbuiting . die de Europese bevolkingen opjaagt.
De Fransen zijn de eersten die de kont tegen de krib gooien. Maandag volgen de Duitsers met een dag plat leggen van het land . dinsdag gevolgd door het totaal plat leggen van het hele land. in Frankrijk.

De mensen zijn het spuugzat al die regels. al die uitbuiting van het volk. het wurgen van hun vrijheid. Het omzeep helpen van een gezonde economie. Het is de Cabal nog steeds niet genoeg. Steeds meer taxes. steeds meer beperkingen. en zij. de regeringen, drukken steeds door wat zij willen. Maar er is een gezegde. De kruik gaat zolang te water totdat hij barst.

En hij is gebarsten. De Fransen laten niet meer los. de boeren laten niet meer los. Men accepteert geen oorlogszuchtige EU. de indoctrinatie van de volken gaat te ver. Minder loon. meer inflatie. steeds de gezamenlijke tekortkomingen van zorg instelling in heel Europa .

Het onderuit halen van de zorg in het algemeen. de tekorten die
plotseling spontaan op alle gebieden ” toevallig in alle landen van de EU” ontstaan. wijzen op een gezamenlijke opzet van de regeringen om de bevolkingen systematisch onder druk te zetten. Een kwaadwillig opzettelijk beleid om de zaken. die in het verleden zo zorgvuldig zijn opgebouwd snel kapot te maken.

De airlines. het Midden en Klein bedrijf. de zorg. de taxes de ziekenhuizen. de treinen.
plotseling begint het erop te lijken dat niets meer goed kan functioneren.

De prijzen die uit de pan reizen. Het gerecht wat corrupt lijkt. De oppositie in de kamer die steeds meestemt met de regering. Het ziet er echt naar uit dat het gedoe allemaal bewust gecreeerd wordt. de waanzinnige maatregelen voor de boeren en voor de vissers. De klimaat eisen, het waanzinnige stikstof beleid Alles moet plotseling kapot en het volk heeft niets meer te zeggen.

de protesten helpen van geen kanten en de politie ramt er op.
een ongeziene kwaadaardige verandering van bestuur.
Welnu deze idioterie is men beu. het moet anders. en omdat het anders moet. moet eerst de oude meuk opgeruimd worden.

ik heb het steeds gezegd. de ultieme strijd begint met een algemene staking. en dat zien wij nu gebeuren. EINDELIJK.
HET IS KLAAR, DE MAAT IS VOL. DE KRUIK IS GEBARSTEN…..
EIGENSCHULD KRIJG MAAR DIE BULT.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.