GTB nieuws 28 maart 2023

Mrt 28, 2023
GTB 893.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 27-03-23 ) 1/2

Het is een duidelijk teken aan de wand, de Khazarians verliezen per dag terrein. Enkele voorbeelden hiervan zijn o.a Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Wij beginnen met Israël. Nethanyahu heeft een opstand aan zijn broek. Israël gaat de straten op en hebben zelfs zijn huis aangevallen, de Avatar Nethanyahu moest vluchten. De bevolking is de straten op gegaan en zijn niet meer van plan om naar huis te gaan.

Minister van Defensie, die zijn beleid afkeurde, is ontslagen. Verder zijn er muitende officieren waargenomen en zelfs de Israëlische ambassadeur in de USA heeft zijn ontslag aangeboden, omdat hij zich met het gevoerde beleid niet kan verenigen.

Dan is ook vastgesteld dat veel reservisten zich aanmelden bij de demonstraties. Dus een rebellie staat voor de deur. De bevolking is niet van plan een dictatuur via juridische hervorming te accepteren en verzet zich. Dit beleid kan niet volgehouden worden.

Datzelfde vindt plaats in Frankrijk. Macron, die een reis naar het verre Oosten geplant heeft, wordt misschien al gearresteerd voordat hij kan afreizen. Meer dan 9 miljoen mensen waren dit weekend aan het protesteren waarvan in Paris alleen al 3,5 miljoen. Onderdelen van de brandweer en de politie, zetten hun helmen af en doen mee met de bevolking.

De bevolking is meer dan opgewonden. Ook het feit, dat nu gebleken is dat de vrouw van Macron een man is geweest, dringt nu door tot de bevolking. Deze houden er niet van belazerd te worden door hun leiders. Ook Macrons einde komt nu snel in zicht.

Ook de Universiteiten beginnen zich nu te roeren en als de studenten mee gaan doen dan is het einde verhaal.

In Nederland is duidelijk geworden dat de bevolking het gevoerde beleid zat is. Het vervolgen en opjagen van de boeren is een WEF product en heeft niets te maken met de wens van het volk.

De BBB, de boeren partij, die vanuit een 0 positie 17 zetels in de eerste kamer heeft gekregen en in een navolgende steekproef zelfs 33 zetels en met Omtzigt erbij zelfs meer dan 50. Daarbij is dus duidelijk dat het Kabinet elke grond van zijn bestaan verder mist.

Ook heeft de centrale bank ( Rothschild) de DNB voor het eerst sinds 1931 verlies geleden. Het verlies bedraagt 500 miljoen euro’s. Ook dit is een nagel aan de doodskist van Rothschild.

De vraag is ; Welke WEF puppet valt het eerste om. ! Is dat Nethanyahu of wordt het Macron. Of wordt Rutte verwijderd. De volgende pionnen staan op de wacht lijst. Biden, Trudeau, Scholz, Von der Leyen en de Paus.

Op het financiële gebied zijn de banken al begonnen om te vallen.
Daardoor ruimte makend voor nieuwe goudgedekte currencies, maar niet eentje van de Cabal of het WEF. Die digitale munt is al om zeep voordat deze voet gevat heeft.

wordt vervolgd GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.