GTB nieuws 29 maart 2023

Mrt 29, 2023
GTB 894. 2/2

VERVOLG
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE
BERICHTEN ( 27-03-23 )

De rente verhoging veroorzaakt paniek bij de centraal banken. Deze verhoging werd doorgevoerd om meer vermogen weg te trekken uit de gemeenschap, daar andere financiële bronnen van de Khazarian Maffia opdrogen. Echter het brengt de centrale bank van Rotthschild in gevaar.

De fractionele banking wat ingesteld werd door de Rockenfellors, dat voor elke 8 dollar 9x zoveel geld door de banken uitgeleend mocht worden (geen dekking dus) is door hen losgelaten en de banken hebben honderden malen meer dan die 9x gedaan.

Doch daardoor Is Azië echt gedekt geld gaan eisen en geen beloftes van geld op papier. Ja dan komt men in de problemen de currencies moeten gedekt zijn door goud en goederen, wat het in principe niet is. Daardoor komen de 186 centraal banken Van Rothschild over de hele wereld in de problemen.

Sinds de rente verhogingen is er al 6 biljoen verloren gegaan wereldwijd.
Verder is vast komen te staan dat de positie van Olaf Scholz van Duitsland in de problemen gekomen is nadat bekend geworden is, dat Seymour Hersch, een vooraanstaande onderzoek journalist, heeft vastgesteld, dat de Duitse regering op de hoogte was van het opblazen van de gaspijplijn Nordstream.

Daarmede heeft Scholz hoogverraad gepleegd en zijn zijn dagen geteld.
Verder hebben 40 landen van Africa een ontmoeting gehad in een conferentie met Putin en Xi-Ping. Zij hebben bescherming gevraagd. om de diefstal van raw meterials door het westen te stoppen.

.

Het westen heeft die raw materialen nodig om hun ongedekt geld alsnog te dekken.
Iran en Saoedi Arabië hebben een militair verbond gesloten. En Iran werd deze week hevig aangevallen in Syria door de USA.

Iran werd door Putin en Xi teruggehouden van een voluit war tegen de USA in Syria, maar het schijnt nu, na de militaire Alliance van Iran met Saoedi Arabië, dat zij de blocking hebben opgeheven. Biden heeft daarop laten weten dat het niet geïnteresseerd is in een voluit oorlog met Iran en heeft een begin gemaakt met het terugtrekken van zijn troepen uit Syria.

Wij kunnen rustig de USA bestempelen als een oorlogszuchtige natie.
Sinds de 240 jaar geleden opgericht is dit land slechts 16 jaar zonder oorlog geweest. Je kunt dat waarnemen aan de militaire cultuur, die een grote rol speelt in hun samenleving. Men voedt het Militair Industrial Complex, wat oorlog opeist, daar zij anders geen bestaansrecht hebben.

President Eisenhouwer was de eerste president die zijn volk ernstig waarschuwde voor de macht en infiltratie van het Militair Industrial Complex. Als wij terugkijken, dan heeft het land steeds geleefd van oorlogen. Zie Libië, Vietnam, Korea, Syria, Irak, Afghanistan, Kosovo etc.

HET IS VERWORDEN TOT EEN NAZI ACHTIG CABALLAND.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.