De oorlog in zicht

Het is al weken chaos in Frankrijk en de media laat hier niks van los..

Het duurt niet lang meer voor er hier in Nederland ook veel chaos zal zijn. Triest dat zoveel Nederlanders totaal niet door hebben in wat voor wereld we leven en de mensheid totaal niet voorbereid zijn op de chaos en dat de mensheid straks zonder eten komen te zitten..  Ik heb zoveel mensen geprobeerd om te waarschuwen en nog steeds wordt ik als gek gezien.

Ook in Frankrijk zijn er al vele zwaar gewond en ook las ik dat er al 1 hersendood zou zijn geslagen door de gestapo. en zullen er getwijfeld meer gewonden en doden vallen..

Mijn gevoel is dat de oorlog die nu gaat komen vele jaren zal gaan duren voor de mensen die helaas in hun 3D denken blijven zitten.. Voor vele wordt het dus nog een hele zware tijd met vele mensen die zullen sterven…

rapture

Ik zie vele filmpjes voorbij komen dat kleine kinderen en tieners dromen krijgen van de rapture dat gaat komen wat ook letterlijk in de bijbel staat… Dat betekend dat de mensen die geloven in Jezus op 1 dag dus allemaal ineens weg zullen zijn.. Miljoenen mensen over de hele wereld zullen in 1 oogwenk weg zijn..  wanneer en hoe laat dat zal zijn dat weet niemand, maar die dag komt nu heel snel.. Daarom is het zo belangrijk om je te bekeren en je leven aan jezus te geven..

De media verteld dat er nu veel aliens objecten in de lucht zijn, en zullen zeggen dat de mensen door aliens zijn meegenomen, want ze willen niet dat de mensen gelovig worden.. dus ze zullen als de mensen weg zijn de angst blijven verspreiden dat we door aliens zijn opgehaald..

Zie de film Left Behind op Pathe thuis

 

Mijn mening wat ik denk waar de miljoenen mensen zullen zijn

 

Vele miljoenen mensen zullen in 1 oogwenk weg zijn, en ik zelf heb 2 vermoedens waar we zullen terecht komen..

De mensen die weg zullen zijn in 1 oogwenk zijn gelovig en geloven in Jezus en weten dat hij ook terug zal keren op aarde.  De gelovige zullen naar de hemel gaan en ik denk dat we zelf op een andere planeet neergezet worden waar alles gewoon hemels is en waar wij het gewoon goed zullen hebben..

De rest van de mensen die niet geloven en ook niet gestreden hebben om wat de afgelopen jaren allemaal aan de hand is en dat ze ons voor gek hebben geklaard zullen hier op deze aarde wel blijven en zullen de oorlog mee gaan maken…

En andere methode wat ik denk is dat we nadat de oorlog voorbij is dat de hemel op aarde komt en wij dus allen ook weer terug op aarde zullen zijn en we dan de wereld opnieuw moeten gaan bouwen of het is door jezus weer helemaal opnieuw gemaakt en voor iedereen perfect..

Ga je bekeren naar jezus

 

Lieve mensen bekeer je naar jezus en vraag vergiffenis aan jezus..

Ik ben door het gezin waar ik in opgegroeid ben ook nooit zo opgegroeid en ik ben nu sinds een paar maanden elke dag bezig om Jezus te leren kennen en heb mij ook bekeert en ik weet dat hij altijd al bij mij was en is en ook is hij altijd bij jou, dus lieve mensen bekeer je nu het nog kan, straks is het te laat en zal je spijt hebben dat je je niet bekeert hebt naar Jezus.

Ik ben nu heel dankbaar dat ik jezus in mijn leven heb en ik ben hem dankbaar iedere dag dat hij mij de weg wijst die ik mijn leven moest lijden, ook al was het een behoorlijk zwaar traject in mijn leven, wetende dat Jezus altijd bij mij is en het goeie pad laat zien die ik moet bewandelen..

 

Lees ook : Oorlog in Europa: “96 % van de Europeanen weet niet wat hun te wachten staat”

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.