GTB nieuws 30 maart 2023

 

Mrt. 30, 2023.
GTB 895.

HET DUURT ECHT NIET LANG MEER. MACRON GOES DOWN

ALS JE DE BRUTALITEIT ziet, waarmede de Franse politie optreed ,dan is die niet te onderscheiden van de Nederlandse politie brutaliteit

Paris is drowning in trash.

Zij hebben allemaal knuppeltechnieken geleerd. En als ze knuppelen hoe dan andere knuppelaars hun rug dekken. Want zij zijn slim, die domme knuppelaars. Hebben zij niet door dat zij hun familieleden , hun ooms en tantes in elkaar knuppelen, hun kinderen, hun vrouwen, hun vaders en moeders.

Als ik dat zie, dan beginnen mijn handen te jeuken. Wat zou ik graag daar zijn om met mijn honkbal knuppel mee te gaan doen.

Gezellig samen… knuppelen…! HET WERKT AANSTEKELIJK. !!!! Dus dat duurt echt niet lang meer. Ik ben niet de enige, die daar over na denk. En als dat gebeurd, ja dan vallen er doden. Want de mensen zijn zo kwaad en opgefokt door de knuppelaars, dat zij niet meer normaal reageren. Dan hebben zij de smaak te pakken….

Wat wij zien is waanzin ten top. Protesteren mag. Het staat in de grondwet. En wat zien wij, ? Wij zien dat de machtshandhavers gewoon op demonstrerende mensen in hakken. Zij zijn hen uit elkaar aan het knuppelen. Waarom ?????? Omdat Pietje de commandant dat zegt. ?

Wat nu? Heeft Pietje het voor het zeggen. Is Pietje niet goed wijs. Denkt Pietje soms dat hij boven de grondwet verheven is.

Dus niemand, ook Pietje niet en de baas van Pietje niet en die baas daarvan niet, hebben het recht tot knuppelen. Er is in Nederland geen persoon te vinden die wel boven de grondwet staat. Zelfs Wimpie niet met zijn Maxi-maatje, zelfs die mogen er niet op los knuppelen.

Nergens staat in de grondwet dat je als politieman er maar op los mag knuppelen, ook niet als Pietje dat zegt. Dan vraag ik mij af; heb je een vergunning nodig om te knuppelen.

Dus die agent mag niet knuppelen en als ie knuppelt dan moet hij onmiddellijk in elkaar geknuppeld worden.
En dat duurt niet lang meer. Want onwettige machtsdragers hebben wij niet nodig, ook geen slavenachtige ,blind gehoorzame knuppelende machtsdragers.

Wij mogen toch enige intelligentie van deze personen verwachten.
Dus als zij al aan het knuppelen gaan, zorg dan dat jij een grotere knuppel bij je hebt. Dit, om te voorkomen dat je knuppelen uitlokt, want dat schijnen zij graag te doen. Zij hebben niet voor niets daar les ingehad. Hoe groter de knuppel, hoe minder zin zij hebben in knuppelen.

Hoe knuppel je een student neer?
Hoe knuppel je een burger neer ?
Hoe knuppel je een oude vrouw of man neer ?
Hoe knuppel je een kind neer ?.

Ik zie het al voor mij. Pietje ik heb er tien in elkaar geknuppeld, krijg ik nou een salaris verhoging, of een streepje erbij??

Dus, mensen het duurt niet lang meer. Een goed voorbeeld doet goed volgen. Wie het eerst knuppelt moet de knuppel terug verwachten. En als jullie nog even door knuppelen, dan krijg je straks les van 100 knuppels tegen een.
Dan maakt het niet meer uit wie de de grootste knuppel heeft.

EN WIE DE GROOTSTE KNUPPEL IS……!!!!! YOU GOT IT…!!!!!

GTB.

Frankrijk: Anti-pensioenhervormingen 🔥 Adembenemende scènes 🔥 Volk tegen politie. Kijk hoe de politie zich terugtrekt nadat ze worden overmeesterd.

Op dit moment staan er 2 miljoen tot 5 miljoen Fransen op tegen #Macron die democratie buiten spel zette.

🇫🇷 Frankrijk: Anti-pensioenhervormingen 🔥 Adembenemende scènes 🔥 Volk tegen politie. Kijk hoe de politie zich terugtrekt nadat ze worden overmeesterd.

Op dit moment staan er 2 miljoen tot 5 miljoen Fransen op tegen #Macron die democratie buiten spel zette.

Update uit Frankrijk 🇫🇷 Saint Soline 25-03-2023

Het gaat helemaal los in Saint Soline..
💬 “Macron heeft de oorlog verklaard, nu krijgt hij oorlog” 👏💪🍿

In heel Frankrijk sluiten complete brandweer korpsen zich aan bij de protesterende burgers.

 

Frankrijk – Lyon.

Via deze link op facebook kun je nog meer beelden zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.