GTB nieuws 31 maart 2023

Mrt 31,, 2023
GTB 896.

IK BEN BLIJ, IK BEN MAAR VOOR DE HELFT GENAAID…..!!!!

Hallo, dat scheelt even, .wij zij blij , want wij zijn maar voor de helft genaaid of zachtkens gezegd beetgepakt.
En wij zijn hartstikke blij. Dat hebben wij toch maar eventjes gered…

Ja, de inflatie is wel 17% en dit jaar nog eens 3% tax erbij. Ja dat is natuurlijk wel zoo. Maar dat merk je niet zoo. Maar die 10% loonsverhoging die zie je wel direct op je rekening. Dikke mik.

Dat ANDERE dat merk je niet zoo, dat is en doet niet zo zeer.!!!!
En vergeet niet, wij worden elk jaar genaaid, daar houden wij van. Wij zijn daaraan gewend.

Kijk, het zit zo.!!! Ik moet mijn hele leven hard werken en heb alleen het weekend vrij. Nu hebben zij mij gevraagd om nog langer dan eerst 60 jaar te werken , en nu zelfs tot 68 jaar. Niet erg hoor. Ik weet toch niet door die jaren heen wat ik moet doen als ik vrijgekocht ben.

En daarbij, ben ik geen fransman. Die zijn 62 jaar genaaid geworden en die verdommen het om nog langer genaaid te worden.

Dat vinden wij toch maar vreemd. Als je al 62 jaar genaaid wordt, om dan die laatste 6 of 7 jaar te weigeren. Dat is toch niet normaal.

Kijk, zij pakken ons al met alles wat wij verdienen voor de helft af, zodat wij nog wat over hebben om van te leven. Dat is toch van de overheid een gunstig teken. Zij hadden ons nu ook driekwart van de poen kunnen afpakken. Maar dat hebben zij bewust niet gedaan. Leven en laten leven….!!!

Als Overheid valt het echt niet mee om overeind te blijven. Zij moeten liegen en bedriegen, zij moeten ons voor de gek houden , ons misleiden, ons het geld afpakken en noem maar op.!!!!

Nee, het valt echt niet mee daar in de Overheid. Kijk maar eens naar die vriendelijk kijkende premier van ons. Hoe lief was hij niet met zijn charmante, vriendelijke glimlach. Hij kon er toch ook niets aan doen dat hij geboren werd als een pedofiel…. en daardoor op alle fronten afgeperst kon worden, tenminste als je het internet mag geloven.

Kijk wat de overheid met hem gedaan heeft. Hij is verworden tot een smerige vieze leugenaar, een crimineel van de bovenste plank, een verrader van een eerlijk volk.

Neen, ik zou echt niet in zijn schoenen willen staan. Vooral niet niet nu al die smeerlappen af geserveerd worden
Ik wens hem vanuit de grond van mijn hart veel sterkte toe, want die zal hij de komende maanden nodig hebben….!!!! NIET DAN….????
OF DENKT U VAN NIET…????

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.