De roeping

 

De roeping, De meeste mensen verklaren je voor gek als je aangeeft dat Jezus terug keert en het zo belangrijk is om je te bekeren en vergiffenis te vragen voor je zonden die je hebt begaan..

Je verteld wat er gaat gebeuren en dat ze voorbereid moeten zijn, en dat er maar weinig mensen naar je luisteren.. Je hebt het beste met de mensen voor en ook met die gifspuiten heb je geprobeerd om de mensen tegen te houden van de spuiten..

Het duurt echt niet lang meer.. Ik denk dat het om dagen gaat en geen weken meer dat Jezus terug komt op aarde en er dan behoorlijk veel chaos op aarde zal zijn..

Starseeds, lightworkers en uitverkorenen en alle gelovige mensen zullen worden opgehaald door Jezus.. Wij zullen dus worden opgehaald, wij zullen in 1 oogwenk weg zijn, maar wij zullen wel weer terug keren.. Vele zullen belangrijke dingen voor God moeten doen. De mensen die weten dat ze iets groots moeten gaan doen, weten dat nu, voelen de roeping, alleen weten ze nog niet precies wat, maar dat ze iets groots moeten gaan doen is heel duidelijk..  Ik heb wel een aantal ideeën daarover wat de belangrijke dingen zullen zijn, maar het is afwachten, totdat we worden gehaald en alles duidelijk zal gaan worden..

Ik maak me alleen zorgen om de huisdieren, hoe zal het daarmee gaan verlopen, voor de mensen die worden opgehaald en er verder niemand anders in huis is.

Maak je dus geen zorgen als vele mensen wereldwijd ineens in 1 oogwenk weg zullen zijn..

Laatste maanden

De roeping. De laatste maanden voel ik erg veel verandering in mij en ook heb ik aardig wat kilootjes verloren en dat is wel fijn omdat te zien.. Ze vlogen er af.. Ben overgegaan op vooral water drinken en mensen die mij kennen weten dat ik altijd te weinig vocht drink al vele jaren en ineens kwam die ommekeer en sindsdien vliegen de kilo’s eraf..

Vele maanden merk ik dat vele mensen mij aanstaren en eerst waren het meer ouderen mensen, zo schreef ik een paar maanden terug dat er een man een hele rare buiging naar mij maakte die waarschijnlijk dus mijn licht ziet die ik uitstraal voor de mensheid die het licht zoeken..  Nu zijn het ook jongeren die het licht bij mij zien en mij behoorlijk aanstaren.. Echt steeds meer mensen die het licht zoeken, en ik die het licht voor vele mensen wil zijn beginnen mij aan te staren.. En ik hoop zo dat ik al deze mensen uiteindelijk kan gaan helpen, want je ziet dat ze zoekende zijn, en zien dat ze bij mij het licht zien.. alleen ik weet nog niet hoe ik precies de mensen kan helpen hierin, daarin ben ik nog opzoek naar antwoorden, om de mensen te kunnen helpen, maar ik voel wel erg de roeping om de mensen te kunnen helpen..

 

Duidelijkheid

Ik denk dat als we worden opgehaald dat dan echt alles duidelijk wordt hoe we de mensheid kunnen helpen.. God zal ons de weg wijzen die hij voor ons heeft uitgestippeld..

Ik hoop dat ik vele mensen mag helpen zodat hun ook het licht gaan zien waar ze opzoek naar zijn…

Jarenlang was mijn leven zwaar, en was het duister mij op allerlei manieren mij het leven zuur aan het maken, en wat ik ook meemaakte en hoe mijn eigen familie mij heeft behandeld ik heb mijn hart nog steeds op de goeie plek en ook hun wilde ik nog redden tegen de gifspuiten.. Ik heb het echt goed met alle mensen, ook al deden ze mij behoorlijk veel aan..

Ik weet ook wie ik ben, en dat is mij jarenlang onmogelijk gemaakt doordat het duister in de weg zat die mij op allerlei manieren het leven onmogelijk probeerde te maken voor mij, maar deze vrouw heeft een kracht in zich die het duister niet kan vernielen!! En ik heb God aan mij zij!!

‘This literally brought tears of happiness to my eyes…

This is exactly what the Great Awakening looks like, it’s what will defeat evil in an instant: all of us regardless of creed, race or religion coming togethere.

One day, soon, we will do just that.

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.