GTB nieuws 1 april 2023

APR. 1, 2023
GTB 897.

APRIL DOET WAT HET WIL EN NIET WAT U WILT…!!!!

De natuur gaat zijn gang. Maar het geleuter van wetenschappers en zogenaamde valse experts daar wordt ik moe van.
Als je ziet hoe zij draaien en wentelen, hoe zij om de brei heen dansen, dan krijg ik een misselijk gevoel.
De zware oversterfte, die nog nooit vertoond is moet besproken worden.

Ja, misschien is het wel de uitgestelde zorg, te laat de behandeling van kanker. Of de grote wachttijden in de ziekenhuizen. Misschien vanwege de arts, die niet meer mag behandelen omdat hij tegen een experimentele, niet goed gecontroleerde spuit is, volgeduwd met geheime rotzooi.

Met genetisch veranderend materiaal en waardoor alle proefdieren zijn gestorven. Ja, dat is een ongehoorzame slechterik. Dat is eigenlijk geen dokter, maar een killer, die door zijn weigerende houding mensen het recht ontneemt om zich met rotzooi te laten inspuiten.

Niemand, maar dan ook niemand praat over, wat ons in het gezicht springt en dat de oorzaak van de oversterfte naar mijn mening voor 90% is en dat is de sterfte ontstaan na het nemen van de ongecontroleerde spuit. Een spuit waar al in 2015 patent op aangevraagd is.

Bent U dan helemaal van de ratten besnuffeld. Dat is het enige waar het omdraait, en waar men alles aan doet om die CONCLUSIE WEG TE HOUDEN. WANT DAT IS TE GEK. DAN STAAN ALLE EXPERTS EN AANBEVELERS VAN DE SPUIT VOOR JAN LUL…… DAN KUNNEN ZIJ DE BAK IN. WANT DAN ZIJN ZIJ WILLENS EN WETENS SCHULDIG AAN MOORD. Zoals Jaap van Dissel, Mark Rutte, Kaag, Hoefnagels en vele, vele anderen. Daarom proberen zij te voorkomen dat er over gepraat word. Je kunt het vergelijken met een woeste rivier, De bomen worden niet weg gesleurd door het woeste water, maar de regen die er daarna is gevallen.

Complete van de pot gerukte idioten. En wat doet onze bevolking?
Die geloofd het maar al te graag, dat geleuter, want dan hoeven zij zich ook niet zo rot te voelen, dat zij in die spuit getrapt zijn.

GTB

De laatste keer dat ik ben inge-ent was 60 jaar geleden tegen de gele koorts, toen waren dat nog echte protectors. Oh, nee !!! veertig jaar geleden tegen tetanus. Maar daar klopt ook geen moer meer van , want dat was de wereld smoes om mensen onvruchtbaar te maken in plaats van de beschermen tegen straat vuil. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand gestorven is, omdat hij geen tetanus spuit heeft gehad.

Het wordt duidelijk nu. De medicijnen ,die U krijgt houden U aan de praat. Zij genezen niet. Dus weest voorzichtig, met innemen van medicijnen, zoek alternatieven in de natuur. Dat is veel veiliger.

Net zoals brood van de bakker die zijn meel bij de molenaar haalt.
Het is wat meer zoek werk. Appels uit de boomgaard, eieren van de boer, groente en fruit ook. En geloof niets meer wat de overheid U verteld. Het zijn boeven, leugenaars en moordenaars.
WEES NIET BEVREESD, …HUN DAGEN ZIJN GETELD, ……!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.