GTB nieuws 3 april 2023

Mrt.3, 2023
GTB 898.

LINKSOM OF RECHTSOM. EEN GROTE POT NATTIGHEID….

Gunter Frank, Duitse arts en schrijver beschuldigd de Duitse regering ervan samen te hebben gewerkt met een complot om gigantische winsten te creëren voor Big pharma en de Staat.

Ook om zodoende de macht van de Staat gigantisch uit te breiden en de burgers verder door angst technieken steeds meer vrijheden af te nemen.

Hijzelf kreeg als arts, het verzoek om mensen in te enten TEGEN de corona. Aangezien hijzelf niet weg is van inentingen, omdat in de inhoud van het serum dingen zijn toegevoegd, is hij tegenstander van zomaar injecteren.

Doch de oudjes, die vol angst naar hem toekwamen, ook al omdat zij dringend op familie bezoek moesten in het buitenland naar familie, smeekten hem, ook hen in te enten, zodat zij konden reizen en vliegen.

Maar na 8 keer dat gedaan hebbende stopte hij met spuiten tegen corona omdat het geen zin had volgens hem. Wel kreeg hij steeds meer patiënten met die ernstige bijwerkingen vertoonden omdat zij zich door anderen wel hadden laten inspuiten.

Daardoor startte hij een boek waarin hij zijn onderzoekingen bloot legden.
Hij kwam tot de ontdekking, dat de pharma industrie dit gedoe gebruikte om massaal hun slag te slaan met oudere waardeloze voorraden aan serums, die niet ingezet konden worden op een normale manier en die via een angst psychose wel massaal aan de man gebracht konden worden.

 

Verschillende serums

Welnu hier zie je een tweespalt. Uiteindelijk is dr. Frank niet op de hoogte van de Cabal moordpartijen, die de Khazarian Maffia op dat moment aan het plannen waren in samenwerking met de Maffia van de Farmaceutische industrie. Het Cabal leger had een dodelijk serum ontwikkeld ( een biowapen), die de bevolkingen op de wereld voor 90. % zouden kunnen uitroeien op den duur.

Deze bio wapens waren bewust ontwikkeld en als zodanig op de markt gebracht. Dus het was niet het dodelijke corona virus, want een virus besmet niet, een virus is afval wat door het lichaam wordt verwijderd ( daarom hebben zij dat virus nooit kunnen aantonen.) het biowapen zit en zat in de intespuiten serums in 3 soorten.

Minder gevaarlijk, meer gevaarlijk en dodelijk. Drie keuzes van serums, dit, om geen achterdocht te wekken doordat iedereen plotseling gaat hemelen.

Daarom de drie soorten. Ook nep serums, daarmee de anderen konden zeggen , dat zij wel ingespoten waren maar nergens last van hebben. Of last van gehad hebben. Door de satanische gedachten daarachter werden de bevolkingen jaren daarvoor al gewaarschuwd dat het eraan komt, met datum en al..

Het is toch IDIOOT dat een afstammeling van Rockenfellor, Bill Gates, in 2017 de wereld verteld dat het virus zich in 2020 zal openbaren. En dat deze bedoeld is om mensen uit te dunnen, omdat er teveel zijn.( ja, via de spuiten, die ook vrijwillige genomen moeten worden, want dat eist hun satanische geloof van lucifer.)

Het is toch te gek voor woorden, dat deze man niet gearresteerd en onderzocht wordt, zoals elk individu, die publiekelijk aankondigt een president te gaan vermoorden.)

Deze mensen lopen nog steeds vrij rond….!!!!!!!

MAAR NEURENBERG 2.0 KOMT ER AAN…. HET ZAL TIJD WORDEN….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.