GTB nieuws 4 maart 2023

Mrt. 4, 2023
GTB 899. 1/2.

HET IS VOORBIJ..!!! FINITO…!!! SCHLUSS…!!!! BASTA…!!!
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 03-04-‘23)

He, He, Eindelijk.!!!!!
De grootste smeerlapperij van de Pausen is voorbij. Geen enkele nieuws media maakte er bekendheid van, maar op 30 Maart, 2023 heeft de Paus officieel te kennen gegeven dat de moordpartijen en slavernijen pogingen gestopt zijn.

De ONTDEKKINGS DOCTRINE is officieel afgeschaft en aan zijn einde gekomen. Nooit meer mag een volk een nieuwe Ceasar naar voren brengen.

Wat velen niet weten, is dat de katholieke bisschoppen met de Paus in
het jaar 1452 een pauselijke DOCTRINE hebben opgesteld, waarbij het geoorloofd werd niet-christenen het land af te stelen, hen te vermoorden of tot slavernij te brengen. ( a la Jezuïeten)

Dat begon al meteen met het onderwerpen van de Azteken en de Inca’s, indien zij zich niet conformeerden aan religieuze onderwerping. (Dat hebben wij ook gezien met de inquisitie in de noordelijke delen van Europa.)

President Bush, gebruikte deze DOCTRINE recentelijk nog om het midden oosten aan hun wil te onderwerpen.
De 570 jaar durende ontdekkings-DOCTRINE is nu officieel op 30 maart, 2023 door de Paus afgeschaft. Dat betekend ook het einde van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde.

De club van 300 heeft dat ook ingeleid bij de Paus en verzocht om een nieuwe samenstelling van vredelievende samenwerking tussen de volken. Een nieuwe Wereld Federatie van volken met behoudt van hun grenzen en culturen etc.

De BRICS countries beheersen nu gezamenlijk 80 % bruto nationaal product van de wereld, en de NATO trilt op zijn grond vesten. Engeland, Frankrijk, Duitsland, Nederland en België drijven nu (met negeren van de sancties) , handel met Rusland en China, niet altijd meer met hun fiat dollars.

De FRANSE REVOLUTIE IS NU IN VOLLE GANG. OOK VANDAAG VERSCHENEN ER WEER GUILLOTINES IN DE STRATEN VAN PARIJS.

Macron en Von de Leyen (De corrupte leidster van de EU) hebben een reis gepland naar China en het schijnt ook dat Nethanyahu dezelfde reis plant. ( GTB : een ontsnappingsreis….????? ) De Fransen beginnen de Revolutie te plannen.

De toegang tot Steden worden hier en daar al geblokt door vrachtwagens en alleen nog boeren met tractoren mogen binnenkomen, omdat zij weerstand kunnen bieden met hun tractoren tegen de politie busjes en spuitwagens. Het jaar 1789 wordt steeds vaker genoemd ( de bestorming van de Bastille, duurde 1,5 jaar ) en het gaat allang niet meer over het pensioen uitstel.

Ook de grote oliemaatschappij TOTAL is volledig lam gelegd. Er zijn al 1000 gewonde agenten geteld en de brandweerlieden en de studenten beginnen slag te leveren met de politie brigades. Men heeft genoeg van de te neer gang van het onderwijs, de verhoging van de levensprijzen en de beperkingen van de VRIJHEID.

Ook de belastingdruk is veel te hoog en niet nodig.
Daarbij zijn de slaven verhogingen van de pensioenleeftijd, een hoog gehaat goed, de drijfveer uit het verleden. Het is duidelijk, er moet een betere en andere wind gaan waaien. Ook in Duitsland en Italie begint het zich te roeren. Europa staat op het punt zich te bevrijden van de 570 jarige DOCTRINE van onderdrukking der volken…., door de Khazarian Maffia….

wordt vervolgd…. GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.