April 5, 2023
GTB 900. 2/2

Vervolg
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 03-04-‘23 )

Het bankenschandaal zet zich door. Nu blijkt dat de SVB gebackt en gered is geworden vanwege de belangen van tien Chinese miljonairs, die gezamenlijk 13,3 miljard in de bank hadden en geen faillissement accepteerden. Daarom kwam er een bailout. Men wilde de Chinese elders niet provoceren vanwege hun gigantische financiële macht en invloed.

Ook het gerommel met digitale currencies , vooral op witwas gebied, ging de laatste maanden voor de banksector in de USA 129 miljard teloor. Volgens andere bronnen gingen tot nu toe 71 banken failliet in de USA en ca 1400 over de hele wereld.

Het verval in de USA neemt grotere vormen aan. Grote companies beginnen zich uit de grote steden terug te trekken vanwege de toename van diefstal en criminaliteit, wat hand over hand toeneemt.

Het verwonderlijke is dat juiste de kleine plaatselijk banken een toename ondergaan van deposito’s. De inleg in de kleinere banken was nog nooit zo groot. Kennelijk is daar wel vertrouwen in. Een logische zaak.

Verder is bekend geworden, dat reeds meer dan 100 miljoen dieren, zonder dat daar bekendheid aangegeven is, inge-ent zijn geworden met het mrna serum. De zaak is gefinancierd door Zuckerburg en trawanten.

Daardoor wordt het vlees van die dieren een no go zone . Maar de consument weet dat niet.
Er komt steeds meer waarheid naar boven …..(GTB : U ziet, het sinistere gedoe komt nu naar boven. Ogenschijnlijk lijkt er niets aan de hand.

Maar zoals de conclusie al wordt getrokken door Benjamin Fulford zijn er nu duidelijke tekenen aan de horizon. Het signaal van de Europesche bevolkingen is duidelijk. Tot hier en niet verder…!!!!

De incapabel handelingen en onintelligente daden wijzen op regeringen, waar de standaard erg onder de maat ligt. Dat wordt nu duidelijk in Europa.

De oorlog in de Ukraine is uitgegroeid tot een dodelijk spel van pionnen, waarvan de burgers weer het kind van de rekening zijn en worden.

Men heeft genoeg van het zinloze vermoorden van jonge jongens en mannen op een misdadig slachtveld. Zinloos en richtingloos.

EUROPA HEEFT GENOEG VAN ZIJN LEUGENAARS, BEDRIEGERS, MOORDENAARS EN WEF PUPPETS. MEN (HET VOLK) HEEFT HET GROTE SPEL DOORZIEN.

De tijd van afrekeningen staat voor de deur. Al denken sommigen dat zij de macht nog steeds in handen hebben. Dat is voorbij …..

De duivels zoals Rutte, Kaag, Macron, Johnson, Biden, Lauterbach, Scholz, van Dissel, Bearbeck en Tony Blair zijn opgeschreven.

Zij zullen de militaire gerechtigheid niet ontlopen.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.