GTB nieuws 6 april 2023

Apr.6, 2023
GTB 901.

VERDORIE NOG AAN EENS TOE,…. VERDORIE…..VERDORIE NOG AAN…

We gaan praten over de BBB…!!! In de achterkamertjes….dat is even een tegenslag. Maar , luister, als wij het gebeuren gewoon negeren, dan is er niets aan de hand. De onderdrukkingswetten kunnen wij gewoon nog door de corrupte eerste kamer laten goedkeuren….!!!!

En. Wie potverdrie is Van de plas…., die plassen wij zo aan de kant….
Wij blokken haar in de staten overal en dan kan zij geen kant uit….

Die domme boeren hebben dat toch niet in de gaten.
Wij betalen met het uitkopen van hen gewoon tweemaal met waardeloze euro’s en klaar is Mark, klaar is Kaag, vlugger klaargekomen dan verwacht…..

Negeer de uitslag van de Staten en het is voorbij….!!!! Zij kunnen niets doen…Eventjes ziek worden( ja, hij heeft het niet makkelijk , hoor.! ).

Dat scheelt ook weer de helft. Want hij is nooit ziek. En het heeft de arme kerel echt aangegrepen, deze “ aangepaste uitslag “.

Mensen, mensen, als je ziet en hoort, hoe deze man omgaat met De ouders van de verdwenen kinderen, hoe hij omgaat de gas betalingen in Groningen. En de gigantische bij elkaar gefantaseerde stikstof, net als Corona, hoe luchtjes en vlot hij al met die rotzooi om gaat. Hoe lacherig en dansend hij de brij ontwijkt, dan is het bijna niet te geloven.

De Man is zo gewiekst en slim. Het is niet mooi meer. Hij discussieert iedereen vast, terwijl hij iedereen volledig gelijk heeft. Want zo kan het niet langer ; daar moet oprecht de bezem in. En wij zijn er al mee bezig. straks weer een etentje met Kaag en dan zullen wij het varkentje wel even wassen, maar. Ik beloof niets hoor….!!,

Deze Man, deze puppet, deze misdadiger, deze ongeluksbrenger, deze smeerlap der smeerlappen moet het handgelenk gelegd worden.

Deze man moet weg en ook geen WEF puppet als Kaag of een meeloper Hoekstra en en geen kleverig klavertje twee, want meer is dat niet.

Deze geslepen, macht misbruikende gewiekste misdadigers moeten weg. weg uit ons politieke spectrum. Zij zijn genoeg olifant geweest in de Nederlandse porselein kast. DE NEDERLANDERS HEBBEN ER GENOEG VAN.!!!!!!!!!
WEG ER MEE !!!!! GENOEG IS GENOEG…..!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.