GTB nieuws 7 april 2023

 

Apr. 7, 2023
GTB 902.

FORUM VOOR DEMOCRATIE IS EEN ECHTE VOLKSPARTIJ.

LEES DIT EERST VOORDAT U UW CONCLUSIES AL KLAAR HEBT.
In FRankrijk wordt nu prof. Dr. Raoul kapot gemaakt door een paar gewiekste reporters , die betaald worden omdat te doen.

Dr Raoul heeft aangetoond dat zijn experiment, een puur wetenschappelijk experiment met 1166 mensen, dat het medicijn HydroxyChloroqine en Azitromycine ontzettend goed werkte tegen corona ( de verkoudheid 19 ).
Dit met grote nationale aandacht , want Macron was aanwezig bij het bekend maken van het resultaat, en dat was 1 dode en de rest binnen twee weken genezen van corona 19 ( waarvan de grootste hap binnen 4 dagen) – geen bijwerkingen….

Dat resultaat had men niet verwacht en dus had Macron er niet bij moeten zijn. Dat was de verkeerde kant. Vanaf die datum werd dr. Raoul door elke staatsinstantie weggehoond. En dwars gezeten en men probeert Raoul aan alle kanten slecht te maken.

Welnu datzelfde gedrag ondergaat de FVD. Men probeert deze partij te negeren, belachelijk te maken., te verguizen… de Rutte kliek kunnen met hen geen kant uit, zo’n stoorzender.

Nu weet ik dat velen de manier waarop Thierrry Baudet de zaak naar voren brengt op zijn theatrale manier, geen erg goede tactiek is. Hij gaat te veel academisch te werk en komt dan over op het volk als een opgeblazen kikker. Maar dat neemt niet weg dat wat hij bedoeld te zeggen, straight to the point is. Oprecht en geen gedram.

 

Gideon van Meijeren

Ieder vogeltje zingt hoe het gebekt is…. dus dat nemen wij er wel bij. Het volk heeft meer aan Gideon van Meijeren, deze briljante jongeman zegt precies in Jip en Janneke taal, waar het op staat en legt tevens de bevolking uit, met zijn haarscherpe analyses, hoe de vork aan de steel zit.

Het debatteren met hem is levensgevaarlijk, want hij laat zich niet van zijn stuk brengen en heeft zich van alle echte feiten op de hoogte gesteld, tot in de details toe. Dat is een man waar wij veel aan hebben. Hij vertegenwoordigd de wil van het volk. En dat doet de partij FVD als geheel ook. Een heel groot punt is, hij liegt niet en fantaseert niet.

Haga en Omtzigt doen eigenlijk hetzelfde , maar dan houdt het ook op. Van der Plas , de BBB, is samengestelld door de club, die volledig aan het totale beleid zit. “Een controlled oppositie” , misschien kunnen zij zich los maken van die club , willen zij geloofwaardig blijven.

Dus zij zulken zij de BBB iets moeten geven waardoor het volk kan blijven geloven dat de BBB echt zelfstandig is.
Velen hebben deze partij gestemd om een antistem te laten horen bij de regering. Dat is de winst van de BBB. Zij hebben briljant als fuik gediend om de ontevreden kiezer af te vangen, zodat die niet naar Haga, Omtzigt of FVD gaan. Dat heeft gewerkt.

Voor MIJ staat ook vast , dat verkiezingen zijn gemanipuleerd en in de geloofwaardige zin, zodat niet direct fraude geroepen wordt,
Analizes geven al aan dat de BBB nu 33 zetels in de kamer zou krijgen en als zij samengaan met Omtzigt dat het aantal zetels zelfs 52 wordt.

DAT ZOU EEN ECHTE OMWENTELING KUNNEN ZIJN.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.