GTB nieuws 9 april 2023

Apr. 9, 2023
GTB 903.

IN FRANKRIJK IS NOG GEEN KLAARHEID….

Op 13 April is er weer een grote stakingsdag in Frankrijk.. Dat heet : met z’n allen er tegen aan .!!!!! De Buschauffeurs doen zogenaamd niet mee, die hebben een loonsverhoging van 15% te pakken en een bedrag ineens van 1000 euro.

Maar dat is voor dit moment genoeg, maar het blijft gerommel. In hoeverre dat uitwerking heeft op het algemeen vervoer weet men nog niet…. dat is afwachten, maar de school, de middelbare scholen hebben zich net pas in de strijd geworpen.

De Franse overheid heeft zijn geloofwaardigheid verloren en staat zover van de gemeenschap af, dat zij niet meer weten hoe de zaak te sussen. Het Franse werk volk is de slavernij beu.

Zij realiseren zich dat zij zich kapot werken voor een overheid, die toch maar doet wat het wil en die zich geen moer aantrekt van wat het volk wil.

Dat is net als in Nederland, men praat steeds over de Nederlanders, maar trekt zich verder er van niets aan. Het contact is zoek. Het vertrouwen komt per voet en vertrekt per paard.

De meeste mensen bemoeien zich in Nederland alleen nog met zichzelf…. De rest in Den Haag kan naar zijn moer lopen. Een zeer gevaarlijke houding. Want deze kliek in den Haag is een uiterst gevaarlijke meedogenloze kliek. Volledig omgekocht en afgeperst, van wege pedofilie zitten die klem en denken alleen aan zichzelf.

Echter zij worden gesteund door het leger, wat zelf ook onder druk staat en ook afgeperst wordt. Elke topman in het leger is een meeloper, heeft zijn maagdelijkheid moeten verkopen om door te mogen gaan op de ladder van de macht.

Daarom hoor je in Nederland nooit een apart geluid uit het leger. Nooit eens hoe hun er over denken, zoals in Frankrijk, Duitsland en de USA wel gebeurd.

En de macht zich manifesteert concentreert zich buiten ons gezichtsveld. Het is toch waanzinnig, dat een Nederlands Kabinet zomaar een programma kan gaan uitvoeren van een particuliere onderdrukking organisatie.- zonder enige vorm van oppositie of kritiek….

Wij hebben gezien dat praktisch de gezagdragers allemaal op een of andere manier in de bloedlijnen met elkaar verbonden zijn. De Kennedy, de Rockenfellors,de Bushes, de May’sen de Merkels, de Hiltlers en Obama’s, de Cheney’s en de Biden’s, de Oranjes en de Windsors, de Medici en de Johnsons, en wij als volken worden bespeeld.

Wij worden blund gezegd al sinds de tweede wereld oorlog bespeeld.
De verkiezingen in alle westelijke landen worden zwaar gemanipuleerd en de volken hebben al tientallen jaren niets te zeggen.

Alles wordt voor hen geregeld. En de Regeerders worden steeds brutaler. Als U er niets tegen doet is dat toch logisch. Zij gaan steeds een stapje verder. Langzaam zetten zij nu hun masker af en de vreselijkheid van de werkelijkheid, dat wij niets, maar dan ook niets meer te zeggen hebben, komt nu bloot te liggen.

HET WORDT TIJD DAT HET VOLK ZICH DAT REALISEERD EN ZEGT:

Genoeg is genoeg, basta…!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.