GTB nieuws 10 april 2023

Apr. 10, 2023
GTB 904.

NAVO, NOORD ATLANTISCH VERROT ORGAAN…..!!!!

Ja, indien U niets vermoedend er in getrapt bent, net als ik, dan kun je je slechts moeilijk uit de oude doctrine losweken. De beschermende paraplu. Want dat is de NAVO helemaal niet.

Er is nog nooit een bezettingsdreiging van Europa door Rusland aan de orde geweest. Jawel, andersom wel. Napoleon, Hitler, China, Japan, zij hebben allemaal geprobeerd stukken grond aftepakken van de Rus. Rusland is een land van boeren en buitenlui. Boeren zijn niet agressief. Zij zijn te druk met het bevechten van het land zelf, de natuur , het klimaat….

De Sovjet republieken hebben zich vrijwillig aangesloten bij de grote revolutie van de Rus tegen de steeds maar opduikende onderdrukking van een ook daar aanwezige elite groep.

Het immense land met zo’n honderd verschillende talen en dialecten en zo’n 16 verschillende landen zijn nooit een bedreiging geweest voor het westen. Daar liepen zij te ver voor achter…..Dat is erg logisch….

Maar de NAVO is gecreëerd door de USA, die betaalden ook het meeste.
Als een aanval en bezetting machine, met hun politiegroepen van NAVO soldaten, order handhavers en onderdrukkers.

Ook de Verenigde Naties is een uitgezochte blauwe helmen club, aangewezen ( niet gekozen) land vertegenwoordigers door de Rockenfellors. Dat geldt ook voor Unesco, en andere wereld organisaties, de EU etc.etc.etc.

Het ontstaan van het “Wereld Nazi” gebeuren zal ik U in een summiere latere uiteenzetting verklaren.
( deze machtsgroepen gaan nu kopje onder….- en dat is een heerlijk gevoel -). Na het Imploderen van de Sovjet Unie heeft men afspraken gemaakt met Rusland, dat geen enkele Ex Sovjet republiek zich mocht aansluiten bij de NAVO, maar als bufferzone zou dienen , tussen de machtsblokken.

De afspraak is schandelijk geschonden door het Westen( in extenso de USA). Dit, in feite “Democratisch Oorlogzuchtige land” heeft sinds zijn oprichting constant andere landen onderworpen met smoezen en leugens. Sinds 1776 ( in 246 jaar) is het land slechts 16 jaar zonder oorlog geweest- waarvan 4 jaar vrede met Trump-.

Maar zijn meer dan 800 buitenlandse militaire basissen en hun hegemonie in allerlei wereld organisaties is het de toonaangever van de macht.

Alle satellietlanden van Rusland zijn NAVO-landen geworden behalve de Ukraine en zelfs dat laatste land, wat voor de helft Russisch speekt, is de NAVO aan het bewerken.

In 2014 een stiekeme coup met een westerse puppet. Gelukkig heeft Rusland nu gezegd dat het afgelopen moet zijn met het landje pik. De NAVO heeft al openlijk toegegeven dat zij bewust de Russen hebben misleid, zeg maar gewoon belazerd.

Ondertussen is kort gezegd, de NAVO verworden tot een dienaar van het nieuwe Nazi rijk, Aangedreven door de Nazi aangestuurde Cabal.

Hoe dat in elkaar zit , daar kunnen wij nog 6 boeken over schrijven, maar daar zal ik U verder niet mee vermoeien.

GTB.

 

GTB nieuws 10 april 2023 update

Apr. 10, 2023
GTB 905.

PRESIDENT TRUMP VOOR HET GERECHT GEDAAGD…..!!!!!!!!

Gekker gaat het niet. Geen corruptie, geen ontduiking, geen moord, geen gesjoemel. Neen, zo clean als gezeemde ruit. Maar dan zonder strepen. MAAR WEL VOOR HET GERECHT.

En de democraten kunnen er niets aan doen. Want zij zijn niet de schuld van het gebeuren. Het is duidelijk een opzetje van de Republikeinen, de White Hats, de Q forces……

Door dit gerechtelijk gedoe is de weg vrij gemaakt voor arrestatie van de andere presidenten, die wel gemoord hebben, corrupt zijn, gesjoemeld hebben en belasting hebben ontdoken.

Een briljante schaakmat zet in het eind schaakspel. Zij kunnen geen kant uit.
Afgezien dat er een paar vervangen zijn door dubbelgangers, klonen en ondertussen door ultra geheime militaire tribunalen ter dood veroordeeld zijn geworden en waar de vonnissen reeds van uitgevoerd zijn. ( De oude Bush, Obama, Hillary Clinton, Biden….) zij zijn reeds gaan hemelen. Het is al met al een raar verhaal maar het is niet anders.

Wij weten ondertussen dat Poetin nu 6 x vervangen is. Verder anderen ook. Bush, Macron, Johnson, Kim jong Un, prins Charles, Elisabeth, Pelosi, Zelinskyy, Rutte ? , de Paus, Prodi, Xi Ping, en anderen.

Men heeft het steeds over film kijken en met toneelspelers. Welnu dat is in feite ook zo, maar het resultaat telt, niet hoe het zover gekomen is.

Je ziet hoe het spel met de Ukraine gespeeld wordt. Hoe de spelletje van Nederlandse regering gespeeld worden. Met die rare idiote Rutte, die rare Kaag, die stille Hoekstra, die zogenaamde oppositie…klavertje boy en andere niet serieuze bestuurdertjes, wat zij zijn niet groter.

Het is klein adder gebroed. Bijzonder slechte toneelspelers, zo doorzichtig als de pest, maar niet minder gevaarlijk…..!!!!!
Maar hun spel is bijna uitgespeeld. Dan wordt het echt serieus. Misdaden tegen de mensheid is niet niks. Hoogverraad is niet niks.

Geen gelieg, geen bedriegerij, geen verkeerd geheugen, geen “ ich habe es nicht gewusst.” Ook geen gelul in de ruimte.
Het gaat snel en to the point. Net zoals het luik….dat klapt….

Eigenlijk jammer. Ik heb liever dat zij hun hele leven dwangarbeid moeten verrichten, zodat zij het tot in de bones voelen, wat zij het volk aangedaan hebben. Het is een kwestie van schuld en boete niet van schuld en ploep, weg ,klaar, finito..

Dat is te makkelijk, veel te eenvoudig en volledig in strijdt met. ” GIJ ZULT NIET DODEN….”
Levenslang is beter, datgene, wat zij veel mensen hebben gegeven, “een leven lang.”

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.