GTB nieuws 11 april 2023

Apr. 11, 2023
GTB 906. ,,,,(1/2)

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
( 10-04-‘23 )

In Israël is het joodse volk zich al aan het voorbereiden op viering van de overwinning op de duizendjarige overheersing door de duivelse Kabbalisten. Zij zijn definitief verslagen. De overwinning viering gebeurd in principe door de bouw van een nieuwe grote tempel.

De laatste satanische bolwerken worden nu opgeruimd. Je ziet nu ook een machtsdemonstratie ontstaan. Macron vliegt in zijn airbus A 330 met een grote delegatie naar China en Ursula von der Leyen moet een lijnvlucht van 14 uur nemen naar China met 4 uur durende tussentijdse vertraging.

Pres. Xi van China ontvangt Macron toch met ere, terwijl van Der Leyen bij alle belangrijke besprekingen niet toegelaten wordt of uitgesloten wordt.

Macron is gewiekst aan het draaien. Hij wil aansluiting bij de BRICS, net als Duitsland en is eventueel bereid zich terug te trekken uit de NAVO.

Ook heeft hij te kennen gegeven, dat hij zich wil onttrekken aan de macht van de Rockenfellors. In de USA. Daartoe een samenwerking gezocht op militair gebied met China. Ook vonden er intensieve besprekingen plaats in China tussen IRAN, SAOUDI ARABIE en FRANKRIJK….DUIDELIJK LOS MAKINGS STAPPEN VAN DE EU en de UNO…..( United Nations Organisaties) wat in feite een Rockenfellor selectie is ipv een wereld landen vertegenwoordiging.

Ook heeft Frankrijk laten weten, dat zij niet in de weg zullen staan bij de eventuele annexatie van Taiwan.
Men heeft duidelijk Macron laten kiezen tussen de BRICS TUSSEN WEL OF GEEN OLIE EN GAS LEVERANTIES. De keuze is duidelijk.

Het is echter heef goed mogelijk dat Macron het in eigen land het niet redt. Met de dag worden de protesten groter en het gehate belasting kantoor in Frankrijk en de Bank van Frankrijk zijn in Parijs beiden door de woedende bevolking in brand gestoken. Het is een teken aan de wand. Ook het hoofdkantoor van BLACKROCK IS BESTORMD GEWORDEN.

Dan heeft Zylinsky van de Ukraine laten blijken bang te zijn voor zijn leven. Hij heeft een afstand van 60 meter op straat in Warschau, Polen in een Limousine met 6 gorilla’s in een motercade afgelegd in plaats van de afstand per voet te overbruggen.

Dat is dezelfde man, die nergens bang voor was en een tiental jaren geleden nog naakt met zijn geslachtsorgaan een piano bespeelde in een gay nachtclub, waar hij de hele nacht optrad. Het is een toneelspel wat afgedraaid wordt…..( het is bijna niet te geloven….)

Wordt Vervolgd

GTB.

 

In heel Frankrijk blijven protesten plaatsvinden tegen Macrons pensioenhervorming (en vele andere zaken). Kijk maar naar de omvang van de protesten in Toulouse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.