GTB nieuws 12 april 2023

Apr.12, 2023
GTB 906 2/2

Vervolg
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE
BERICHTEN ( 10-04-2023 )

Dmitry Medvedev, de Prime minister van Rusland, heeft laten weten, dat Het Land de Ukraine voorheen niet bestond. Nu leven er nog 20 miljoen van de 45 miljoen. Niemand had het land voorheen nodig en niemand zal het land in de toekomst missen. Het zal ophouden te bestaan, opgedeeld worden.

 

Verder is wel duidelijk dat de UNO, UNITED NATIONS ORGANISATION, een Rockenfellor organisatie is , daar zij op verzoek van Rusland geweigerd hebben een officieel onderzoek te laten starten naar degene, die de gaspijplijnen van de russen hebben opgeblazen in de Oostzee. Dat mag dus niet bekend worden.

Deze rockenfellor stempel ligt ook op het ICC, (het Internationale Gerechtshof – Criminal Court…) in Den Haag. De Russische gerechtsorganisatie heeft de 5 rechters van de ICC aan een onderzoek onderworpen, als puppets van de Rockenfellor groep.

De MI 6 heeft laten weten dat ex president Obama, een oplichter, zich naar Kenia gaat begeven ( zijn voormalige geboorte land). Dat zal hem echter niet helpen aangezien hij zich daar niet verborgen kan houden, voor de internationale gemeenschap. Men weet hem altijd te vinden.

Ook Jeff Bezos, de eigenaar van de Washington post, is niet meer op kantoor van zijn krant ‘De Washington Post’. Hij houdt zich verborgen op zijn 500 miljoen dure moderne jacht en verblijft ergens in de internationale wateren van de wereld.

Verder is bekend geworden dat de laatste jaren 2 biljoen dollar uit de bankensector is getrokken waarvan alleen de laatste twee weken al 103 miljard is onttrokken. Een bank drain die zijn gelijke niet kent.

Een senator in de USA liet weten dat de USA 113 miljard dollar aan de Ukraine heeft geschonken, maar niemand weet waarvoor en voor wie of wat dat geld gebruikt is geworden of wat er mee gedaan is.

Een grote publieke schande…..verder is komen vast te staan, dat er een neutronen telescoop is ontwikkeld, waarmee men tien kilometer en nog dieper door de aardkorst kan kijken. De eerste opnamen die gemaakt worden zullen direct, nadat zij vrijgegeven zijn aan U bekend gemaakt worden.

De Dalai Lama is gebleken te zijn waar ik (gtb) hem al jaren van verdenk. Een rasechte pedofiel. Alles is goed, alles is liefde, maar de oude man valt door de mand als hij een jongeling publiekelijk verleidt om op zijn tong te zuigen.

Ongelofelijk maar waar. Deze mensen menen zelfs publiekelijk een recht te hebben zulke handelingen te verrichten, en vergeten zichzelf in hun eigen heerlijkheid……!!!!! Een blamage voor de Tibetaanse Boeddhisten.

Ook zijn er weer meerdere ufo zichtmeldingen over de hele wereld waargenomen. Deze zichtmeldingen nemen hand over hand toe. Gezien de gehele situatie wordt steeds duidelijker dat massale arrestaties nu voor de deur staan en dat het echt niet lang meer duurt.

Het leger staat duidelijk nu achter Trump en staat klaar om in te grijpen…..

DIT KAN NU ELK MOMENT GEBEUREN!!!!!!

GTB.

 

GTB nieuws 12 april 2023 update

 

Apr. 12., 2023
GTB 907.

ZEG KAAG. LEK TOCH MIJN KONT….!,!

Ja, doe dat. Niet de linker bil, niet de rechterbil, maar precies daar tussen in. Het is een oud gezegde in de Nederlandse taal. Tenminste als je nog op de hoogte bent van die straattaal en de moppen…..

Wat moet je met die 2030. Omdat je dat rare clubje mag leiden ga je het Nederlandse volk daarmee opzadelen. ????? En verraden…???

Wat moeten wij ermee. Wij houden niet van die hersenspinsels.
De hersenspinsels, niet van Kaag, maar van het extra flagrante clubje van Elite die de stomme Kaag voor hun N.W.O karretje spannen.

Wist je niet dat deze nazi Klaus Schwab zijn roots heeft bij de Nazi partijen, wist je niet dat hij gesponseerd word door de Rockenfellors als nazaat.

Door moordenaars zoals Bill Gates en de Rothschilds. Die oude zak Schwab, die bovenaan de lijst van de Q forces staat. ? Weet je dat niet.!!!! Dan ben je nog stommer dan een achtereind van een varken. Ook dat is een straat uitdrukking.

Kaag, je hangt zo graag de clevere vrouw uit, die alles beter weet, die boven het normale gepeupel staat. Welnu je geestelijke gesteldheid is niet zo best.

Jij moet allang doorhebben met wat voor een smerige criminele WEF club je te maken hebt. Kijk, je vrienden en trawanten gaan ook voor het gerecht komen. Schulz gaat voor de bijl, vanwege een groot corruptie schandaal, dat broeit al.

Duitsland is aan het draaien naar de BRICS. NET ZOALS MACRON NU GAAT DRAAIEN , OOK NAAR DE BRICS….(China reis)

Dat is allemaal anti WEF, anti Cabal, anti Illuminatie, anti Khazarian Maffia., anti Kaag.

Heb je niet meegekregen Kaag, dat de club van 300, de handdoek in de ring heeft gegooid. Zij hebben de oosterse geheime diensten en de Chinese elders gevraagd een andere federatie op te richten. Met de landen allemaal onafhankelijk, hun culturen veilig gesteld, hun eigendommen afgezekerd.

Dit met een grote zelfstandigheid en privacy voor de volken. Is die bel bij je nog niet gaan rinkelen…..
Heel iets anders dan de door de WEF ontworpen communistische onderdrukking stelsels die Zij jou willen laten opbouwen.

Jij zit in de verkeerde film. Als ik jou was, dan zou ik maar gauw mijn biezen pakken, voordat wij dat gaan doen voor je.

Militaire tribunalen houden geen rekening met briljante jonge vrouwen….,die tot in hun bones geprogrammeerd, aangetast en misleid zijn… Mijn advies is dus duidelijk. “Stop er direct mee”!,,,

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.