GTB nieuws 13 april 2023

Apr.13, 2023.
GTB 908.

DE GROTE OMWENTELING IS GAANDE…..MILITAIRE COUPS ON THEIR WAY…..

Als wij Benjamin Fulfords berichten serieus nemen, en dat doe ik, dan zij er grote omwentelingen aan de gang. Hoopvolle omwentelingen.

In Duitsland is een ontmaskering aan de gang . Een groot corruptie schandaal waarbij Olaf S. betrokken is en waarbij de hele EU betrokken is TOT EN MET DE U.N. TOE. Dit zal leiden tot de “VAL VAN DE CABAL”

In Amerika is de arrestatie van Trump een groot evenement. Door dit proces zullen de zaken van Soros, Biden, de CIA en de FBI , de Clintons, de Rockenfellors en de Obama’s naar buiten komen. Zij zijn de klos.

De coup tegen president Trump, de moord op JFK door de CIA en FBI,
Het Pentagon, (Mossad) allemaal komen zij bloot te liggen. Het wordt allemaal, o.a. door dit proces naar buiten gebracht.

Ondanks het feit dat een silent ( stille) militaire ingreep gebeurd in Duitsland, om het grote corruptie schandaal van de toplieden te bedekken en de schade enigszins te beperken. Het zal leiden tot een afzetting en de connecties met de UN en DAVOS zullen openbaar worden.

Ook Macron krijgt te maken met een militaire coup. Intelligence groepen van de geheime dienst zijn al bezig met de connecties met het volk, ten einde te voorkomen dat een algemene revolutie ontstaat.

Het zal Macron de kop gaan kosten. Zijn gedraai komt te laat. Voor het volk moet hij weg…..de deal van France is met Duitsland en China om aan te sluiten bij de BRICS COUNTRIES via een aparte nieuwe munt. Deze move van Macron was compleet tegen de wil van de NAVO en EU in.

Erdogan

Erdogan van Turkije heeft tegen de wil van de EU en NATO in, mijnheer Poetin uitgenodigd voor een gesprek. Erdogan heeft ook China toestemming gegeven Chinese wapens via zijn grondgebied door te leveren aan Servië. Erdogan is planning om de NAVO te verlaten, ondanks het feit, dat de Turkse diplomaten beweren dat dit niet het geval is. Turkije sluit zich aan bij de BRICS landen…..

De NATO is volledig in Paniek
De EU is volledig was in paniek
De Rockenfellors en de Rothschilds, ergo de DeepState, zijn volledig in paniek geraakt.

En de UNITED Nations zijn ook in paniek. ( gtb ; vergeet niet dat Turkije het op 1 na grootste leger heeft in Europa.)
NATO, EU en De UN zijn allemaal cabal opgezette organisaties van de Rockenfellors en de Rothschilds.( Dat is WEF ook)

JFK senior, is de oprichter van de eerste Q forces, teneinde de dreigende Cabal bezetting van de USA en de wereld ( NWO) tegen te houden en te verslaan.

Trump, de Q forces en JFK zijn innig verbonden. De grote afrekening is begonnen. Maak de borst(en) maar nat. Het Uur …Q … is nabij.!!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.