GTB nieuws 15 april 2023

Apr. 15, 2023,
GTB 909.

UUR…Q…; ROBERT KENNEDY BESCHULDIGD FAUCI, !!!!!

Voor het Jaar 2000 werd de Patriot act in de States aangenomen. Een wet, die iedereen zonder vorm van proces kon opsluiten. (Gtb; de eerste die daar het slachtoffer van werd was Susan Lindauer, ( zie boek “Prejudice”)die had geprobeerd (als asset van de CIA – de niet – officiële onderhandelaarster van het Pentagon )de oorlog met Irak te voorkomen.

Maar die oorlog moest er komen vanwege IN BESLAG NEMING VAN HUN OLIEVELDEN. Weinigen weten dat Saddam Hussein van Irak de USA had aangeboden alles te nemen wat zij wilden tot en met een creëren van een Iraakse geheime dienst. En de olie.- Susan, die dat wist en had bemiddeld, werd een 10 jarig spraakverbod opgelegd en opgesloten in een militaire “niet bestaande” gevangenis Door de oorlog ( aan Iraakse zijde meer dan 700.000 doden.- een verspreking van een generaal) werd een budget van 2,2 miljard dollar aan de Biowapen industrie toegevoegd.

Het Pentagon wilde officieel dat niet bekennen en sluisde dat geld via DETRA en DARPA door naar de NIH en de NIAID waar Fauci aan het hoofd stond en die een raise van 68% salaris kreeg van het leger. Rechtstreeks kon dat niet want de conventie van Geneve verbood op straffe van de doodstraf, de ontwikkeling van biowapens.

Fauci

 

Derhalve onttrok Fauci zich op die manier met zijn groep uit het zicht van justitie.
Het verschil tussen Chemische wapens en bio wapens is, dat bio wapens altijd een “bounce back” – boemerang effect hebben.

Dus voordat een bio wapen op de markt gebracht wordt, moet er eerst een vaccin tegen zijn. Zodat de mensen die het op de markt brengen( en het dus ook krijgen ) beschermd zijn!!! Voordat de vijand zijn eigen vaccin heeft ontwikkeld is het een of twee jaar verder en vele doden.

( gtb.; in dit geval was het biowapen niet het zogenaamde virus, maar het biowapen zat in de zogenaamde beschermende injecties. Vandaar ook dat alle proefdieren dood gingen en het verder geen zin had om het uit te proberen op de mensen.—- dus hield men het op een genetische experimentele injectie op “ vrijwillige basis” ( daarmee de verplichte proef tijden en onderzoeken vermijdend) het Virus zelf was totaal verzonnen en een gewone variant van de griep)

Het leger liet een onderzoek uitvoeren naar de “gain of Functie” van wilde virussen.( dus zogenaamd geen biowapen onderzoek)
Echter in 2014 ontsnapten er 3 keer een virus ( bacterie) uit de Amerikaanse bio laboratoriums. Dat veroorzaakte een storm van protest en 300 USA 🇺🇸 Scientists schreven een brandbrief aan Obama die onderzoeken in de Labs te laten stoppen.

Obama verbood verder onderzoek en Fauci vertrok in 2014 naar de
Ukraine en Wuhan China.

De NIH gaf 29 miljoen dollar, de CIA gaf 100 miljoen dollar en het leger gaf 64 miljoen dollar voor verdere onderzoeken. Deze fondsen werden via verschillende kanalen verstrekt. Zodoende werd Fauci de best betaalde ambtenaar in de USA.

( Gtb; begrijpt U nu waarom hij niet wordt aangepakt, beschermt door de Staat, de CIA en een reeks van ambtenaren wetten…..
En U begrijpt ook waarom Robert Kennedy niet in 27 landen van de EU mag spreken en binnenkomen, om dit allemaal aan de kaak te stellen. Wie zijn hier nu de Boeven….???????

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.