De shift is coming

 

Ik voel mij de laatste weken in een sneltrein van verandering op spiritueel gebied..¬† De verandering in mijn ziel is gaande… De tunnel waar ik doorheen ga met mediteren is een fijne en mooie rustgevend gevoel.. De foto die je hiernaast ziet, zo ziet het eruit en we gaan nu snel de shift maken naar een nieuwe 5D dimensie.. De wereld staat op het punt te veranderen en ik voel het aan alle kanten..

Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag meemaken deze verschuiving, het is een mooie tijd om te mogen leven wat nu in de wereld staat te gebeuren..

Merendeel van de mensen op aarde hebben geen idee wat er gaande is in de wereld en dat er een verandering op de hele planeet staat te gebeuren en wij daar een onderdeel on mogen zijn de lichtwerkers om de mensheid hier op aarde straks te kunnen helpen om ook deze shift te kunnen maken..

Voor mij duurt deze shift niet lang meer voordat deze gaat komen en ik ben er ook helemaal klaar voor deze shift..

De verandering in ons bewustzijn van 3D naar 5D dimensie¬† is een traject wat iedereen zal ondergaan.. Vele zullen niet weten wat er gebeurd op aarde, omdat de aarde een splitsing zal gaan maken.. Hoe dat precies gaat is afwachten, maar er komt nu heel gauw verandering in…

Dit is even een klein kort blogje om mijn gevoel te uiten waarin ik nu in zit met deze sneltrein.. en dit voelt goed..

De tijd is nu!! De verandering is gaande!!

 

LET’S GO!!!!

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.