GTB nieuws 16 april 2023

Apr.16, 2023
GTB. 910.

NIETS IS WAT HET LIJKT TE ZIJN., WEEST ALERT.!!!!!

JA, dat zien wij aan de nek van Biden. Hij had jeuk in zijn nek, krabde met zijn vinger en verschoof daardoor een moment het plastic rubber masker-vel. Betekend er zit iemand anders onder dat vel !! dan de echte Biden ( dat weten wij eigenlijk al, die is twee jaar geleden geëxecuteerd.)

Nu de BBB partij. Het ziet er uit, alsof het de grote weerstand is tegen de staat….
Maar niets is wat het lijkt. Als je gaat graven en ziet welke jongens deze partij hebben opgericht en in het bestuur plaatst genomen hebben. ( inmiddels weer snel afgetreden) dan zijn zij niet ontstaan vanuit de boerenopstand. Dat lijkt maar zo, maar dat is niet zo…!!!!

Het is simpel. Kijk naar het stemgedrag. Bij werkelijk stemmen voor de overheid belangrijke stemmen, gaat de BBB mee met de overheid. ( zie de stikstof maatregelen, die vrije afkoop van boerderijen en de onteigeningen van de boeren, mits een goede prijs betaald wordt.).

Het is hetzelfde wat opvalt bij de het stemgedrag van de SP.
Meestal gaan die ook mee met de regering. Dat mag je niet verwachten van zo’n volkspartj. Daar zie je weer de communistische inslag. De partij wil dit en dat en doet zijn best bij het volk, maar de partij top beslist anders.

Ga echt kijken naar het stemgedrag van de gekozen partijen.
Dan zie je de ware aard. Je herkend de “controlled opposition”.
Het is doorgestoken kaart. Een oude goed werkende truc met de hoed.

Er zit iets anders onder de hoed dat dan dat men U wijs maakt.
Zo is nu ook weer gebleken via een extern onderzoek, dat alle verkiezingen en in Europa, door de SOROS groep is gemanipuleerd geworden , zeker de laatste 70 jaar. (OOK IN NEDERLAND.!!!)

Gelukkig beginnen nu mensen de boel te controleren, of alles wel is wat het lijkt te zijn.

Peter Baars met zijn uitzendingen “ De Gulden Middenweg” op telegram geeft duidelijk aan waar het in Nederland en in de wereld mis gaat en mis gegaan is. De mensen worden wakker gemaakt, of liever gezegd wakker geschud. Help mee je buurman of buurvrouw wakker te maken, als hij of zij nog niet wakker is gemaakt. Doe het voorzichtig en niet pats boem….

Want het valt niet mee de echte waarheid onder ogen te zien….want
Niets lijkt wat het is…. het is een erg harde noot om te kraken, maar hij moet gekraakt worden, HET KAN NIET ANDERS… ..!!!!!- HELAAS….!!!!?

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.