GTB nieuws 17 april 2023

Apr.17, 2023
GTB 911.

PARIJS BRANDT…., DAT IS DE ESSENTIE….MACRON NOG LANG NIET KLAAR MET ZIJN SLAVEN.!!!!!!

De Fransman kennende, ik leef er al 30 jaren links en rechts tussen, laten zij niet los.
Eenmaal doorgebroken, dan ben je nog niet klaar met ze.

Macron, als klein kind verkocht door zijn ouders( pap was bij de Satanische Mossad- Israël) die stonden hun kind af aan een mossad pedo elite bordeel in Israël. En daar leerde het mooie kleine manneke zijn mannelijke pedo meester( es) kennen., 30 jaar ouder, liefde op het eerste gezicht zegt men, maar dat weten wij niet.

Dus af persbaar, dus geplaatst als puppet, zoals zovelen Europese leiders, aan de top van een belangrijk land. Daar staat hij als zijn vrouw met een piemel.

De fransen interesseert dat niet. Terecht..!!! Moet hij weten…wat wel erg frans is, is de verhouding. De Overheid exerceert altijd haar macht. Altijd…..!

Er valt niet mee te praten….Zij dwingen, overleg is er niet bij. Ook de Franse Elites hebben dat geleerd, net zoals het Franse volk, het plebs, het Gojem…..

Het Franse volk weet dat er maar een wapen helpt , en dat is volks force. Staken..!!! Afdwingen…. en dat zien wij nu.
Macron zet het parlement opzij, want het lukt hem niet, de door de elites hem opgelegde wetten, er door te jagen. Dus sluit hij het parlement uit en drukt door.

Het volk zegt: lazer op. Wij pikken het niet, wij lusten het niet, wij slikken dat niet, wat je ook maar doet. En dat gebeurd er nu. De brandweer begint te weigeren, de politie eenheid vertoont scheuren, die worden moe, de universiteiten beginnen zich te roeren, de studenten worden wakker en beginnen zich langzaam te realiseren wat er aan het gebeuren is.

Meer dan 1000 agenten zijn al gewond geraakt en de wreedheden rollen over de internet buis. Macron zelf is een slimme Guy, hij ziet de Rothschild en Rockenfellors kliek verliezen en probeert zijn vege lijf te redden. Zijn China reis was faliekant tegen de Cabal wensen van het westen in.

Hij heeft gevraagd bij de BRICS landen aan te sluiten, in samenzang met Duitsland. Maar de draai komt voor hemzelf te laat.

Hij heeft het verbruid… dat kun je zien aan de toonaangevende steden, met name; Parijs, Lyon, Marseille, Bordeau, Tours, Brest, Rennes, Nantes, Nice, Lille, Caen, Rouaan, Le Mans, Le Havre….allemaal slaan zij op de oorlogstrom. De geest is uit de fles….

De regeringsclub moet weg. Men pikt de jarenlange onderdrukking en bewust opgezette achteruitgang (WEF) niet meer.

GENOEG IS GENOEG. HET IS EEN KWESTIE VAN DE EERSTE DODEN DIE GAAN VALLEN. Dan haalt men de knuppels, de grepen, de schoppen en de harken uit de kast. Dat duurt niet lang meer. Dan worden de gezangen sterker. Het volk heeft een grote saamhorigheid en een grote eensgezindheid wat de overheid betreft. En de Overheid weet dat.

Het is een spel wat gespeeld wordt. De goeden versus Evil…..
adieu, mon petite “garden officier……Putain…”Adieu—- mon dieu — merdre….LE PEUPLE EST LA VIE…. vivre le peuple….!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.