GTB nieuws 18 april 2023

Apr.18, 2023.
GTB 912.

“HOLLAND EN DUITSLAND ZULLEN BINNENKORT WORDEN BEVRIJDT” UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN ( 17- 04- 23.)

Ja.Ja, Ja, Wij zijn binnenkort aan de beurt.
In de Geheime diensten gonst het van geruchten over aanstaande arrestaties van Biden, Soros, Gates, Trudeau, de Dutch Royal Family, Macron en anderen, die hun vinger in de Cabal-en corona pap hebben gehad.

Natuurlijk gaat het ook over de grootheden, die al vervangen zijn door klonen. De tijd breekt aan. De Ukraine is verslagen, dit is als communiqué naar buiten gebracht door de leider van de Wagner groep in Rusland.

Die uitspraak wordt ondersteund door ex generaal USA mc. Gregor. en Mi 6. Het Ukrainse Nazileger is vernietigd ( 250.000 doden en 300.000 zwaar gewonden.) Het land , wat officieel nooit zijn landsgrenzen heeft vastgelegd zal ophouden te bestaan. Het gedeelte van de oostzijde van de Dnepr wordt weer toegevoegd aan Rusland met de Donbask en Luganz area als zelfstandige landen binnen de Russische federatie.

Terwijl het west deel van de Ukraine zal worden toegevoegd aan Polen.
Dat is ook besproken met Macron tijdens zijn reis naar China.

Frankrijk en Duitsland zullen zich met de EU een nieuwe club vormen inclusief de BRICS landen Rusland en China. Deze berichten worden onder meer ondersteund door de MI 6 van de UK.

De val van de NATO is een kwestie van een of twee jaar. De ontbinding van die alliantie. Na de Ukraine ontstaat er vuurwerk in Azië.. Met name Korea- noord en zuid, die nu niet meer gescheiden hoeven te blijven ( omdat zij bedreigd worden door de nucleaire forces van. USA )

Noord Korea beschikt sinds kort over een eigen nucleaire raket forces, die de Amerikaanse dreiging kan weerstaan, daar zij elke stad in de USA kunnen bedreigen. Dus daar valt de druk dan meestal weg.

Het Japan zal zich niet laten dwingen zich te bemoeien met het conflict China Taiwan. De USA zelf heeft al laten weten, dat zij zich niet zullen mengen in de strijd om Taiwan. De enige, die nog zich boos kan maken over de inval door China in Taiwan, als dat gebeurd, is Australië. Maar dat land is op dit moment erg instabiel.

En er is geen dringende reden meer. Het communistische stempel van de oude China garde is al bijna verdwenen, al lijkt dat niet zo.

Dus het is geen strijd meer van communisme tegen kapitalisme.
Het China van vandaag is een ander China dan 30 jaar geleden.

Nethanyahu staat onder huisarrest van het leger…..daarmee is een stuk controle toegenomen door de White Hats. Ook de Zuid Amerikaanse witwas maffia heeft zich nu teruggetrokken uit de Ukraine dus ook die inkomsten drogen op voor de Cabal.

De strijdt om het recht en de vrijheid van de individuele burger, neemt hand over hand toe en het wakker worden van de mensen neemt nu ernstige vormen aan.

(DE SLAVEN PLANNEN VAN HET ONTNEMEN VAN ALLE VRIJHEDEN VAN DE MENS DOOR LEUGEN EN BEDROG, WAT ZICH CRISTALLISEERD IN DE MISDADIGE PLANNEN VAN DE WEF 2030 WORDT STEEDS DUIDELIJKER.

Word vervolgd… GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.