GTB nieuws 19 april 2023

 

Apr. 19, 2023
GTB 913.

Vervolg
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(17-04-23) 2/2.

Na de bevrijding van Holland en Duitsland is Engeland, Frankrijk en Canada aan de beurt. De bevolkingen zijn er klaar voor en dus ook dat duurt niet lang meer. Ook de NAVO, zal zich de komende twee jaar oplossen. Deze Rockenfellor organisatie kun je gevoeglijk het vierde Duitse Nazi rijk noemen.

Als je gaat kijken welke Nazi’s uit ‘40/ ‘45 de NAVO hebben hebben geleid in de jaren 50-60-70 dan schrik je je een hoedje. Welnu het vierde rijk komt nu aan zijn einde.
Het was de bedoeling, dat de UN van de Rockenfellor groep langzaam door de Angst Pandemie en de genetische trans mutatie van de mens, door de inentingen met de anti ‘ covid ‘ serums in combinatie met 5G de Nieuwe Wereld Orde Regering zou gaan vormen.

Dat gaat dus nu niet door. De andere poging om via een atomaire oorlog de chaos voor de transitie te scheppen, gaat ook niet meer door.

De derde en laatste mogelijkheid ( uitspraak van wijlen dr. Werner Von Braun aan Dr. Carol Rozin op zijn sterfbed , .( ik heb een paar video’s van haar)} zal een fake Ufo Invasie zijn. De zicht meldingen nemen hand over hand toe deze week alweer 7 grote meldingen…..

De UN is ondertussen ook de seks aan het promoten ( proberen te legaliseren a la Rutte) van volwassenen met minderjarigen, zodoende veiligheid proberen te scheppen voor de criminele pedofiele Cabal leiders in onze huidige samenleving. En dat zijn er een heleboel, bijna allen, want die zijn door Schwab ( mossad Cabal) af persbaar. Tevens probeert men nu een nieuwe CBDC (Central Bank Digital Currency) in te voeren, die de wereld verder zal moeten verslaven en controleren met het nieuwe niet bestaande nep-geld..

Maar daar hebben de White Hats en Q forces een stokje voor gestoken. De UN probeert langs allerlei Crisissen de vorming van een Nieuwe Wereld Orde te bespoedigen. Doch het loopt aan alle kanten vast. Ook China weert zich nu.

Zij hebben onlangs schema’s uit laten lekken van omkoop betalingen, die zij gedaan hebben aan de Biden Familie in het verleden. Daarmede hebben zij de Westerse Cabal volledig onder de bus gegooid.

Een zeer pijnlijke provocatie naar de Cabal toe. Zo verliest de Cabal, (de illuminatie), op allerlei gebieden steeds meer terrein.

Steeds meer toonaangevende ratten verlaten het schip of worden gearresteerd. Het power house is op sterven na dood.

Laten wij er allen van genieten, want het kan ons niet vlug genoeg gaan.

En de Rutte kliek met het koningshuis is voor het eerst genoemd door de Aziatische machten….Dat is net als met Israël, die bewaren wij voor het laatst…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.