GTB nieuws 20 april 2023

Apr.20., 2023.
GTB 914.

HET RAPPORT VAN DE AIVD IS EEN LACHER….

Alles is volgens hen conspiratie. Een stel idiote wappies met hun verhalen over duistere machten. Terroristen.
( Nederland heeft nog nooit echte terroristen mee gemaakt, zelfs met de trein kapingen niet. Dat hebben jullie er van gemaakt…., om een excuus te hebben….)

Maar vertel eens, AIVD, is Rutte geen pedofiel, is Michelle Obama geen omgebouwde homo vriend (een vrouw met een piemel) , van Obama. Is het geboorte certificaat van Kenia en niet Hawaii – wat jullie allemaal riepen,- en wat Obama nu laat zien, i.v.m. zijn politiek asiel aanvraag aldaar, niet echt?

Is Arden van Nieuw zeeland geen vrouw met een piemel, is Angela Merkel niet de dochter van Hitler. Is Johnson geen pedofiel, en Obama geen homo, is de vrouw van Macron geen man met een piemel. Is het huis van Windsor geen aangenomen naam en zijn zij geen Duitsers van oorsprong ?

Was prins Bernard geen Duitser en Nazi. Was er geen Lockheed affaire, en een mirage diefstal door het Belgische koningshuis en zat Claus van Amsberg niet bij de Hitler jugend…

En is het Horst Wessel lied niet gezongen op de bruiloft van Juliana.., en heeft Juliana niet de Hitler groet, zoals op de foto te zien is, gebracht
Is er geen stiekeme Bilderberg groep, club van Rome , Trilateral commission, Council of Foreign Relations, geen Global Corporate Control en geen pFree Masons kliek en was er geen vaticaan pedofiel ring. en heeft de directeur van de Bank Ambrosius zich niet opgehangen aan de london bridge…????

En verdwijnen er geen kinderen in de seks handel, adrenochroom handel, orgaan handel etc. etc etc.
Bestaat dat allemaal niet, AIVD..? Is dat allemaal conspiratie?

Hebben jullie soms wel het ‘ bij elkaar gelogen’ Corona virus gevonden? Zijn jullie dan niet opzettelijk vrijgesteld van de prik, net zoals een legioen van belangrijke ambtenaren en regeringen.

Zijn er momenteel nergens onderdrukking maatregelen en wetten gecreëerd door de regering. Gaat het onderwijs soms niet hard achteruit de laatste 20 , 30 jaren. En was er geen boeren opstand….

Ontstaan er geen voedselbanken in Nederland. ( wat wij nooit gekend hebben) . IS DAT ALLEMAAL CONSPIRATIE ONZIN .???

En is er nergens censuur en heeft de Staat niet de klokkenluiders opgesloten. Er zitten er nog steeds politieke gevangenen vast.!!!!!!

Dus AIVD, ga met je rapport toch op de poepdoos zitten, want jullie zijn er niet voor ons, het Nederlandse volk. Jullie zijn gecreëerd om de overheid te beschermen tegen het volk. Niet het volk tegen de Overheid. IS ER GEEN WEF EN GEEN AGENDA 2030.

Nee, jullie zijn geen haar beter dan alle andere overheid instellingen, die hun ziel voor een beetje geld hebben verkocht aan de meest biedende… echt geen bijdrage aan de mensheid….nee, nee, nee….!,,
Jullie moeten je gaan schamen….!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.