GTB nieuws 21 april 2023

Apr.21, 2023
GTB 915

ZEG RUTTE, PAS OP…STIK TOCH NIET IN JE STIKSTOF RUTTE,

JA RUTTE, JE WEET NIET EENS WAAR JE HET OVER HEBT, RUTTE.

Waar praten wij over. De aarde, onze atmosfeer bestaat uit 0.04% Stikstof.
Als het stikstof percentage onder de 0,02 % komt, dan stikken de planten en gaan zij dood. Zonder stikstof stikken zij., maar wij ook want wij missen dan de zuurstof die de planten produceren.

Wat zit je dan toch te doen Rutte? Heeft het WEF jou opgedragen ons te laten stikken….? Carbon Dioxide…. CO2 in onze atmosfeer…..Climaat change, Climaat change…….USA congres man van California DOUG LAMALFA Republikein, (as you can hear and see in the video hereafter, tells a few experts, specialists, who know nothing about CO2, )

Zoals je kunt horen en zien in de volgende video hierna, verteld deze Lamalva dat aan een paar specialisten in een expertise panel . Ook zij weten er niets van. Sommigen dachten 5 of 7 of 8 procent.

Gelukkig is de laatste dertig jaren het stikstof percentage iets hoger geworden in de atmosfeer, i.v.m. de planten groei.
Nogmaals. Sinds het begin van de industriƫle revolutie is het koolstofdioxide percentage gelukkig toegenomen van 0.03% naar 0,04%

De stikstok dioxide is beslist nodig in ons klimaat en niet schadelijk voor mens, plant en dier. Integendeel…!!!!! Wij hebben het nodig voor een leefbaar klimaat.

In plaats van die onzinnige klimaat maatregelen, die jullie steeds schreeuwen, en het gezeik over een beetje stikstof, wordt het tijd voor het Kabinet, diegenen te straffen, die onze atmosfeer via de chemtrails dagelijks ons besproeien en vergiftigen met giffen, zoals barium en aluminium, chromium, nikkel, cadmium, radio actief Thorium en nog meer levensgevaarlijke stoffen, die dodelijk zijn voor mens en dier. Die misdadigers zitten bij jullie!!!!

Waarom pak je boeren aan met je scheten verhaal in plaats van het leger en de klimaat criminelen van jullie, die ons trachten ziek te maken en te doden…..

Zoek uit wie die opdrachten geeft VOOR DE CHEMTRAILS...of gegeven heeft. Ons luchtruim is van ons. Wij zijn gewend aan de scheten van onze koeien, maar niet aan de vergiftiging stoffen, die jullie dagelijks over ons uitstrooien.

Nog steeds Als jullie dat niet doen, dan zoeken wij het later uit en hangen de verantwoordelijken..
Of hebben jullie met je geestelijke WEF handicap daar ook nog ACHT JAAR OF TWAALF JAAR VOOR NODIG OM TE BEGRIJPEN WAAR JE MEE BEZIG BENT.

Indien je van die dingen op de hoogte bent, dan maak je je schuldig en kun je o.a. veroordeeld worden voor misdaden tegen de mensheid.

En dat is geen bangmakerij maar de echte realiteit.

WIE KAATS MOET DE BAL VERWACHTEN….EEN NIET TE STOPPEN BAL….EN AIVD, WAT DOEN JULLIE DAN OM HET VOLK TE BESCHERMEN TEGEN ZULKE REGERINGS CRIMINELEN, DIE ONS KLIMAAT BEWUST VERGIFTIGEN, ZODAT WIJ ZIEK WORDEN….

GTB.

 

VAN BLAUWE LUCHT NAAR EEN WAAS VAN GIF…
(Zie het verschil met de normale wolken in de verte!)
Chemtrails

Meer nieuws op:
t.me/dewaarheidop1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.