GTB nieuws 22 april 2023

Apr.22, 2023
GTB 917.

COVID EN DE STOEL DES DOODS…..

Er was eens een  Engels verhaal ( waar gebeurd) dat er een stoel was in een Engels kasteel , als je daarop ging zitten was je binnen een half jaar dood.

Tenminste dat tetterde iedereen. Stel je nu voor dat ik als eigenaar iedereen dood maak, die in die stoel gaat zitten. Dan duurt het niet lang of de stoel heeft voor de rest van de mensheid magische krachten. Een stoel des doods.

Niemand verdenkt de eigenaar. (Zelfs De schrijver Simon Carmiggelt ging er demonstratief in zitten. Maar ook hij geen binnen een half jaar hemelen. Dus iedereen geloofd dat verhaal.

Dan komen er allemaal. Experts die zeggen : het is een stoel des doods!
Er zit er een tussen die zegt dat het de eigenaar ( dat is nooit beweerd, maar bij wijze van…)is die moord.
Die ene word de conspiratie club, de wappie. Zij leggen hem het zwijgen op.

Hij wordt gecensureerd en mag het land niet meer in. De man is gevaarlijk geworden voor de samenleving.

NU COVID IS BIJNA HET ZELFDE..

Volledig door computors samengesteld virus “ontsnapt” zogenaamd.
Het is dodelijk zegt iedereen. Ze zetten 5 G aan en een hoop ingeenten, want dat redt je , zeggen ze , gaan hemelen.
In China en Italië het zelfde. 5 G even aangezet, na inenting…..Ze zetten wat filmpjes in elkaar over de doden en laten wat oude opnamen zien uit vroegere echte tijden van de dood. Iedereen kletst elkaar na en de radio en tv zeggen in een minuut drie keer covid, Covid hier, Covid daar, Covid overal., Covid hier, Covid. daar, Covid overal.

Overal liegen zogenaamde experts er op los en worden daar voor betaald. Ziekenhuizen worden betaald om de verkouden mens en de zieke mens met zuurstof te killen. Alles wat sterft is Covid related. Straten worden ontsmet, witte pakken overal ( herinnerd aan Ebola) iedere grieppatiënt wordt covid patent.

Arrestaties, gevechten, iedereen wordt gek gemaakt. Gezonde mensen, ja, ja, ja, dat gebeurd zelfs, worden opgesloten.

En ik zit in een hoekje . Wordt de mond gesnoerd, ben een wappie, een gek, een conspiraties. Zelfs de mensen om mij heen lachen mij uit, gaan met een bocht om mij heen. Alsof ik de besmettingshaard ben. In ieder geval ben ik niet zuiver op de graad. Alles wat ik zeg wordt gesmoord.

“” begin daar niet over”….. laat dat rusten..!!!!
Om mij heen vallen doden. Iedereen wordt ingeent,houdt afstand, en wordt de mond gesnoerd met monddoekjes, zuurstof beperkend spul…..Hart verlamming, annorysmen, trombose, bloedklonters, hersenbloeding. Maar ik mag niets zeggen.

Begin daar nou weer niet over….. zij zijn toch niet gek, man.!!!
Flikker op met die verhalen over opzet ,,,!!!

Ik heb geen schijn van kans.. het ligt niet aan de spuit, aan hun zogenaamde reddende engel….Hoe kom je daar nou bij, dat het aan de spuit ligt, al die doden. Lazer op met je verhaal.!!!!!

 

Jaren

De oversterfte is een mysterie zegt men…. niemand weet het…!!!!
( het is het grote stoel geheim) En nu komen de klokkenluiders, de fantasten, de idioten. het duurt jaren voordat men geloofd, dat de stoel maar een normale gewone oude stoel is, met dood hout, en versleten zitting. Oude meuk, niets anders, maar wel in de schijnwerpers gezet… Hij glimpt van plezier….

Het duurt nog jaren;, voordat het besef doordringt, dat Covid , moord met voorbedachte rade was., waarmee de wereld bevolking tot 800.000.000 eigenlijk zou moeten zijn teruggebracht geworden. Zoals al die jongens zeiden van te voren zoals Bill Gates, de Rockenfellors, de Bilderbergs, het Vaticaan, de jezuïet etc etc.

maar het volk was blind, en doof, te groot vertrouwen in hun moordende leiders…in hun omgekochte overheid……en…..die lopen nog steeds vrij rond…. Het is bijna niet te geloven…., maar ik geloof het wel….. geloof dat maar…..!!!!!

GTB..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.