GTB nieuws 25 en 26 april 2023

Apr.25, 2023
GTB 919. 1/2

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(24-04-23).

Het einde nadert, de verdoemde Cabal ratten bijten hard terug.
Het is typisch een eindstrijd. Alles wordt in de ring gegooid.

Alles wijst er op, dat een ‘BlackSwan’ EVENT, gebeurtenis een einde gaat maken aan de US Corp. tegelijkertijd met de cabal smeerlappen in Rusland.

Alles wijst er op, dat het in juni/ juli zou kunnen gebeuren. Christine Lagarde deelde mee dat de financiële situatie langzaam aan het verslechteren is, maar ook dat het in een keer razend snel kan gaan.

Ook komt meer duidelijkheid over de vorming van een grote islamitische kalifaat staat in het midden oosten, waar de islamitische landen bezig zijn zich bij elkaar aan te sluiten.

Ondertussen dringt het tot de westerse volken door, dat de US Corp. per 31 januari 2023, niet meer aan zijn betaling verplichtingen heeft kunnen voldoen. Dit wijst op een Bankroet. Ook de Wereldbank en de IMF zijn aan hun einde.

Ook zij kunnen landen financieel niet meer helpen met echt geld, want dat is allang op…!!!!
Gebleken is dat de geld hoeveelheid in omloop op de wereld met een 6,6 % is verminderd, een ongekend percentage….Ook al laat de Fed de dollarpersen draaien met hun nieuwe dollars.

De wereld vertrouwd het niet meer en deze dollars (gelukkig) komen niet meer in omloop, want niemand vertrouwd het nog en accepteert die nog…..

Kevin mcCarthy, de speaker of the House in the USA, heeft verklaard dat hij niets meer hoort van Biden. Het is doodstil zei hij, dat is erg bevreemdend.

Ook de president van Mexico : Andres, Manuel, Lopez Obrador, is stil geworden, alle afspraken de komende weken zijn afgezegd. Er zijn al foto’s verschenen op het internet, dat hij in de kist opgebaard ligt. Maar andere bronnen beweren dat hij een lichte Corona heeft en een “paar dagen” thuis moet blijven. Een recept voor arrestatie en verhoor.

Verder heeft China erop gewezen, dat als Taiwan plat gaat, ook Silicon valley in de USA dat niet zal overleven. Het is maar de vraag in hoeverre de Cabal dat zal interesseren, daar de macht hen zal worden afgenomen, links of rechtsom….

Wordt Vervolgd . GTB.

 

GTB nieuws 26 april 2023

 

Apr. 26, 2023
GTB 919 2/2

Vervolg:
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN
(25-04-23)

Er komen verwarrende berichten ut de kanalen van de Russische geheime dienst FSB. Waaronder ook van Alexander Ginnsburg, van de Russische Wagner groep. Er zijn nu berichten, die er op wijzen dat Zelenskyy een Russische Khazariaanse Maffia Agent is, die bewust tracht de oorlog aan de praat te houden om zoveel mogelijk niet Russische Oekraïners te doden op het zinloze slachtveld, teneinde later daar een zuivere Russische Kazahriaanse Maffia Staat te stichten.

( gtb; zulk soort berichten laten wij voor wat zij zijn, omdat er geen enkele harde bewijzen zijn, om deze beweringen te staven,)

Verder houdt niemand rekening met de mogelijkheid, dat de Russische Staat dreigt om te vallen, door de daar aanwezige Khazariaanse Maffia. De Strijd aan die kant, die momenteel gaande is, is nog niet beslist.

Verder heeft de FSB bekend gemaakt dat alle impf stoffen dezelfde hoeveelheid mrna bevatten, die het DNA van de mens aantasten.

Slechts 4,2 % der spuiten is fataal, en de anderen veranderen via het mrna het DNA.

Daar vele mensen verder weigeren nu spuiten te nemen, heeft men via levensmiddelen een succesvolle poging ondernomen via melk componenten, deze mrna technieken in het voedsel pakket te verbergen, zodat toch iedereen die stoffen binnen krijgt, die het DNA van den mens op den duur veranderen.

( GTB : direct na het ontdekken van de mrna stoffen in de spuiten ben ik uiterst voorzichtig geworden met het eten en drinken. Zoveel mogenlijk direct geteeld voedsel van de boer en zoveel mogelijk boeren fruit.

Want diezelfde jongens die het spuiten doen hebben ook de macht over de meeste voedsel fabrieken. Dus het is erg logisch dat men daarmee ook aan het rotzooien gaat. Temeer, daar tevens bewezen is dat de hele voedsel controle organisaties, niet meer goed functioneren, daar zij geinfiltreerd en gesponserd zijn geworden door de goed betaalde NSB ers.

Mensen het is oorlog. Begrijp dat nou. De regering in Nederland klooit maar aan met het milieu, maar aan de andere kant zijn deze moordenaars bezig U via de lucht met sproei vliegtuigen chemische giftige stoffen in de atmosfeer te brengen. Die U dagelijks in ademt.

En NIEMAND DOET IETS. SPROEIEN MAAR…..TOE MAAR JONGENS…
MAAR ONDERTUSSEN MOGEN DE BOEREN NIET ALLE GIFFEN GEBRUIKEN….. TERECHT, WANT DE OVERHEID DOET DAT AL….
DAN GAAN WIJ TE VLUG DOOD.

Dus alles heeft zijn doel en beperkingen, daarover later meer.)
Verder is zich een groot islamitisch kalifaat aan het vormen, inclusief Afghanistan, Iran, Turkije, Egypte, Seria, Libanon etc.

een levensgevaarlijke ontwikkeling voor Israël, die in zijn geheel dreigt ingesloten te worden.
Een eindstrijd is zich aan het vormen op velen gebieden, maar meer
zal ik daar niet verder op ingaan, aangezien de info steeds moeilijker wordt om na te gaan…en te controleren.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.