GTB nieuws 1 en 2 mei 2023

Mei.1, 2023
GTB 924.

NIET OM HET EEN OF OM HET ANDER, MAAR WIJ ZITTEN AAN DE VERKEERDE KANT….

Of liever gezegd het westen is gehackt en zit nu aan de verkeerde kant.
Als goede geïndoctrineerde en gehersenspoelde burgers van Europa zijn wij geprogrammeerd geworden ( Overheid, TV, Radio, Kranten …met allemaal hetzelfde lied).

Dus wij denken dat wij aan de goede kant zitten, maar dat is niet zo.
Toen de Sovjet Unie met onze hulp uit elkaar viel, het was een groot machtig land, maar in onze ogen een stelletje oorlogszuchtige klootzakken.

Een stelletje viezerikken, die hun volk onderdrukten. Dat werd ons dagelijks op alle manieren in de oren gefluisterd. Maar dat was helemaal niet zo. Jawel, het communistische regiem onderdrukte de bevolking. Door tal van reizen achter het toenmalige ijzeren gordijn, heb ik dat tot in de bones ervaren.

Maar ondertussen werden wijzelf voor de gek gehouden.
Wij waren de vrede zoekenden. ( vergeet niet dat USA sinds zijn oprichting in 1776 slechts 16 jaar zonder externe oorlog is geweest.). DE MILITAIRE STRUCTUUR ,DIE IN DE USA HEERST IS GIGANTISCH. OOK HET RESPECT VOOR MARINE LUCHTMACHT EN LEGER DRUIPT ER AF. TIJDENS MIJN VELE REIZEN IN DE USA HEB IK DAT OOK INDRINGEND ERVAREN.

Men sprak met Russen, na de ineenstorting af dat de “ satelliet landen, onafhankelijk zouden worden en zich neutraal zouden opstellen en niet bij de NAVO gevoegd zouden worden door het Westen. Dat werd vast gelegd in een groot belangrijk verdrag.

Onlangs werd door bestuurders in het Westen gezegd dat RUSLAND bewust belazerd is geworden en er in getrapt is. Dat zijn dan onze ‘oprechte’ bestuurders….

Die hebben alle satellietstaten bij de NAVO gevoegd en de laatste, de UKRAINE, in 2014 een staatsgreep georganiseerd om deze een anti-Russische president puppet te geven.

Het geheel gebeurde ten einde een uitputtingsoorlog met Rusland uit te lokken. De Beer werd voortijdig wakker….
WIE IS HIER NU DE GROTE ONBETROUWBARE AGRESSOR….?
DE NAVO( De Cabal/ Khazarian Maffia ) is dat, met achter zich , je kunt rustig zeggen, het oorlogszuchtige Militaire Industriële Complex, die al deze oorlogen uitlokt…..
Zoek het maar op in de geschiedenis de laatste 100 jaar.

GTB..

 

GTB nieuws 2 mei 2023

 

Mei 2, 2023
GTB 925, 1/2

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

De ratten verlaten het schip, terwijl het imperium van Sleepy Joe implodeert. De derde grote bank valt om …First Republic Bank.

De bank van rijke beleggers. Maar die vertrouwden Biden en de Rothschilds niet meer. Zij haalden al snel binnen twee weken meer als 100 miljard dollar van de bank. Maar crediet verleners namen meer als 1500 miljard uit de geldmarkten met het doel alle banken te laten om vallen . Maar de FDIC greep in en J.P. Morgan nam de bank met de spaarders inleg over ten einde een bank run wereldwijd te voorkomen.

Het bleek veel weerstand op te roepen bij de Cabal doch de communistische fractie begon zich te verzetten en 47% keerden zich af van de Rockenfellors en Rothschilds.

Ook het onderzoek naar de criminele activiteiten van de Biden familie ging gestaag verder. Nu blijkt dat 9 familie leden zich schuldig hebben gemaakt en witwassen en child trafficking. Dat komt allemaal nu naar buiten. Ook het geval van waarheidsvinding door Tucker Carlson, die weigerde verder niet ware zaken te vertellen, werd door Fox ontslagen.

Echter daardoor verloor Fox instantly bijna 1 miljoen leden en het normale aantal toehoorders van Tucker werd ver drie, ver viervoudig

Fox verklaarde dat het niet echt een ontslag was, maar. Een tijdelijke correctie ,. Zij wilden hun schade beperken om met een afkoopsom Tucker te lijmen en hem een NDA ( Non Disclosure Agreement ) te laten tekenen.
Maar daar vergiste zich Murdoc…. het werd geweigerd.

Tucker; “Waarheid gaat bij mij boven de leugen…..!!!!!”
Er is informatie in de omloop dat Erdogan en Obrador zijn vermoord met energy wapens.

Zij zijn nergens de laatste week gezien en alles werd afgezegd. Waarschijnlijk een Cabal actie. Maar de wereld keerd zich tegen de Cabal. 85 procent van de landen ondersteunen nu het Oosten. Dus zijn anti Rockenfellors en Rothschilds. De enige staten, die nog overblijven voor de cabal zijn Korea, Vietnam en Japan.

Doch in Japan word nu ook hevig geprotesteerd. Men wil van de onderdrukking van de Amerikanen uit. Ook Noord Korea heeft laten weten dat zij al meer dan 100 kernwapens hebben en dat zij in staat zijn los Angelus en New York van de aardbodem te verwijderen.

Zij, de Koreanen, kunnen hun bevolking onder de grond beschermen en dat kunnen de Amerikanen niet.
wordt vervolgd

GTB

 

GTB nieuws 2 mei 2023 update

 

Mei 2, 2023
GTB 926.

UIT EEN VAN MIJN VELE ZAKENREIZEN ACHTER HET IJZEREN GORDIJN.

ALLEREERST , IK BEN GEEN MAN VAN DE GEHEIME DIENST.

Ben ook nooit benaderd door deze jongens. Dat verbaasd, daar ik zakelijk altijd een visum kreeg voor de DDR en altijd overal naar toe kon gaan. Het was altijd een unheimisch gebeuren als je de grens naderde. De lege wegen bij Eisenach/ Wartha als je de verrekijkers zag weerspiegelen in de zon, als je vanuit de bunkers werd gadegeslagen wanneer je als eenling het niemandsland in reed. Een van de twee toegangen tot de DDR.

Je pas werd afgenomen en je auto vluchtig gecontroleerd. Hoeveel geld je bij je had en wat je kwam doen waren de standaard vragen. En altijd die dreigende mitrailleur lopen die jouw richting opzwaaiden ,tijdens je binnenkomst. Bij terugkomst moest je je verantwoorden hoeveel geld je had opgemaakt en waaraan besteed.

Ik had een zakelijk afspraak met het management van een grote freesmachine fabriek ( een VEB ; Volks Eigener Betrieb) met duizenden werknemers, in KarlMarx Stad, het huidige Chemnitz.

Dit keer was het een gezamenlijk aangekleed ontbijt in de vergaderzaal om half tien. Dan werd er uitgepakt door de CP met westerse sigaretten, bananen, sinaasappels, zelfs kaviaar en iedere hoge Piet rookte een sigaret en stak daarna het pakje in zijn zak. Het was hun kans deze dingen te eten en mee te pakken, daar zij anders nergens te krijgen waren.

Op een gegeven moment tijdens de ontbijt vergadering ging er plotseling een sirene af en zij stonden allemaal tegelijk op met zijn vijven. Verontschuldigden zich, en weg waren zij. Het was een zeer vreemd gebeuren. Ik werd alleen gelaten in de vergaderzaal zonder enige uitleg.

De vergaderzaal had aan een zijde een glaswand met een entree deur. Maar die was op slot….ik zat opgesloten. Na een minuut of tien kwam er een werkster voorbij waar ik aan te kennen gaf dat ik moest plassen. Zij haalde een sleutel en wees mij de WC’s. Staand op de wc bril kon ik uit het schuine opgeklapte raampje naar buiten kijken. En daar stond de meute in rijen van 6 opgesteld.

Op de appelplaats(parkeerplaats) aangetreden, exact zoals bij ons in het leger gebruikelijk is. Duizenden mensen aangetreden op een grote parkeerplaats. ( zogenaamd bedrijfsbeveiliging in tijden van oorlog)…Alleen de geweren ontbraken. Zij werden via een Commandant/directeur toegesproken maar ik kon door de slechte acoustiek niets verstaan.

Het was een korte speech en ik haastte mij terug naar de vergaderzaal in het lege gebouw..
Ik vroeg daarna waarom zij zo plotseling weg waren gegaan maar kreeg daarop geen antwoord. “Zij konden daar geen mededelingen over doen.”

Ik heb na mijn terugkomst aan alle politieke partijen dit voorval beschreven. Het was in de tijd dat ons leger stakingsacties had vanwege de militaire bond, omdat dat men het niet meer nodig vond om op straat een hogere militair te groeten.

Tegen deze verplichting werden stakingsacties georganiseerd.
Een verschil van twee werelden. DOCH OP DIT MOMENT STAAN WIJ niet ver meer af van onderdrukkende regeringsmaatregelen…. zij zijn de wetten al aan het opstellen…..mensen, wordt aub wakker…..het zijn gluiperds…..ZIJ BEREIDEN ONS VOOR OP EEN ONGEKENDE DICTATUUR.

GTB.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.