GTB nieuws 28,29 en 30 april 2023

Apr. 28, 2023.
GTB 921.

DE WAARHEID BREEKT UIT ALS EEN VULCAAN.

NU IS BEKEND GEWORDEN , DAT SUSAN Rice een man was ( dus alweer een vrouw met een piemel.) Zij werd veroordeeld door een militair tribunaal voor verraad en gehangen op 5 Augustus, 2021 bij de strop…..in GITMO.

Volgens huidige Amerikaanse vrienden is de Treasury verplaats van Washington DC, naar Texas. Doch deze Staat is een van de 27 staten ( van 50 USA Staten) die aansluiting hebben gevraagd bij de BRICS landen.

Dat recht hebben zij. Dat betekend dat hun handelingen in goud gedekt geld gaat gebeuren en zij zich ook aansluiten bij het NIEUWE QFS system ( het Quantum Financial System ) het nieuwe financiële systeem die de BRICS – Brazil, Rusland, India, China en South Afrika hanteren en de dollar laten liggen.

Vergeet niet dat alleen deze landen in het totaal al 44% procent van de wereld bevolking uitmaken. Echter zijn het niet die 5 landen, maar over de honderd landen, die zich nu hebben aangemeld om bij de BRICS aantesluiten. Zelfs Frankrijk volgt nu Duitsland en heeft ook BRICS aansluiting gevraagd.

De Cabal ( waaronder de ECB – Europese Centrale Bank-) Christine Lagarde -ECB- doet nu samen met De Wef en de Wereld bank een vertwijfelde poging om de CBDC ( Central Bank Digitale Currency)
Digitale munt in te voeren.

HET IS BIJ DE WILDE KNORHANEN AF. DAT EEN BANKINSTELLING ER VOOR ZORGT DAT U NIET MEER DAN 1000 euro cash mag hebben om cash te betalen….. anders gaat U het gevang in ???
Zijn zij van de ratten besnuffeld. Wat hebben zij en de staat te zeggen wat ik met mijn geld wel of niet doen mag. Wat zijn dat voor een communistische DDR maatregelen..!!!!!

DAT GAAT HEN NIETS, MAAR DAN OOK NIETS AAN.!!!!!!!
Hier kun je zien dat de Bank, zijnde de Meesters de wetten bepalen, die Rutte mag maken. DICTATUUR VAN KOP TOT KONT.!!!!!!

Wordt Wakker Nederlanders. Het is tijd. De Militairen hebben alles in de hand. Zweden wordt op dit moment gereinigd in de tunnels van de Cabal concentraties die zich daar onder de grond bevinden.

Het gebeurd onder het motto van een nooit vertoonde NAVO oefening met special forces in Zweden, wat notabene geen NAVO land is….!

Het gebeurd direct onder onze ogen en het valt niemand op, deze rariteit. Er zit een flinke beweging in de Q happening van de White Hats. De digitale munt haalt het niet, ook al doet men het voorkomen alsof. Op vragen aan Lagarde of deze munt ook de drager gaat controleren, antwoordde zij geïrriteerd : nee dat niet, maar een beetje controle moet er altijd zijn.

WAT HEB IK MET HAAR TE MAKEN…??? Dat zij in vroeger jaren al eens veroordeeld is voor fraude, moet zij weten. Ik wil met zulke criminele leidende Cabal figuren niets te maken hebben…..ik heb er geen behoefte aan. Het wordt tijd dat vrouwe justitia zich er mee gaat bemoeien….Hebben onze advocaten en rechtsgeleerden nog steeds geen zin, of durven zij niet…..Je hebt een eed gezworen….!!!!!

GTB

 

GTB nieuws 29 april 2023

 

Apr. 29, 2023.
GTB 922.

HET OPGELEGDE VERSCHIL IN CONTROLES.

Toen ik nog een jonkie was van een jaar of 6 -of 8 en aan de rand van Arnhem woonde gingen wij woensdagsmiddags en zaterdagsmiddags en/of zondags de bossen in met een clubje jongens.
Je kon overal zo het bos in. Geen hekken er omheen, geen wandel vergunning voor geld. Geen waarschuwingsborden met “ blijf op het pad” Of “pas op met vuur”. Je mocht overal in op en aanzitten. Wij bouwden plaggen hutten, boomhutten en groeven geheime ondergrondse hutten.

Wij speelden in het stuifzand en klommen in de bomen, zwaaiden in de dennen boven en sprongen over in de top van de ene den naar de andere den.
Zwiepen noemden wij dat. Wij kenden alle sporen van dieren, in het zand en in de sneeuw. Wij hielden met groepen jongeren stenen gevechten in uitgebrande legerwagens konvooien en zochten de zijden parachutes van afgegane en niet afgegane lichtkogels op de hei, half Arnhem oost sliep op kussens van parachute zijde ..

Wij hielden geheel ontkleed, dus naakt, stokken gevechten op half geheime zandverstuiving plekken in de bossen.
Wij hadden een gouden jeugd. Wij kenden de boswachter, die ons ook kende. Wij klommen over de hekken van begraafplaatsen en klommen over fenses van de dierentuin, want geld voor kaartjes hadden wij niet.

Wij schaatsten op de kasteel vijvers en stalen waterknolletjes bij de boeren. Wij plukten korenbloemen en verkochten die voor een kwartje per bosje, onderweg naar huis., wij poepten in het struikgewas en veegden ons af met gras. Wij plasten bijna tegen elke boom die wij tegen kwamen.

Ik praat over de jaren 50 tot 70. Wij dansten op zondagmiddag met echte kleine bands ( geen plaatjes draaierij) met de meisjes in de Theepit ( thee schenkerij) en je had geen telefoon nodig om iemand te leren kennen.

Wij speelden voetbal op straat voor ons huurhuisje en deden verstoppertje, enkelaartje of honkbal en tikkertje op de straat of in het plantsoen waar wij ook de snottepietjes aten, als zij rijp waren. Wij maakten zelf ons vuurwerk, vuurpijlen met kalium gloraad en knal-erwten.

In de winter bouwden wij onze ijstunnels om door te sleeën, op de hellingen, die wij binnenin verlichtten met brandde kaarsjes in de wand.
Als de neuten( twee agenten op de fiets) ons zogenaamd gingen jagen, dan scholden wij ze uit, als ze ons niet meer konden pakken in de achtertuinen van de arbeidershuizen. De neuten moeten zich ondertussen wel kapot gelachen hebben. Met de neus naar de muur woensdagmiddag op het politiebureau, de hele middag, als je gepakt werd….

Wij hadden geen regels nodig van de overheid, die ons oplegden hoe wij ons moesten gedragen. De Overheid hield zich bezig met echte dingen, die goed waren voor de mensen. Die hadden geen tijd voor onzinnige dictatoriale regeltjes. Er waren geen camera’s op straat, de politie was toch wel je vriend, die knuppelde geen oudjes in elkaar, Rutte.

De lucht was blauw, de zon was toen nog rood, goudgekleurd in de ochtendstond…
Geen uitgeslagen witte bol door het zogenaamde veranderde klimaat, veroorzaakt door Nano stof en gifstoffen bewust door chemtrails. in de atmosfeer gebracht door de overheid.

Wij waren toen nog echt vrij—— zo…., overheid neem ontslag, jullie zijn niet goed voor ons…. onze jeugd gaat naar zijn moer…. zij heeft geen speelruimte meer, geen jeugd meer en stikken in de hen opgelegde verboden en hun elektronische vrijheden, waar jullie hen mee omkopen…..

GTB.

 

GTB nieuws 30 april 2023

 

Apr.30, 2023
GTB 923.

VOOR DEGENEN, DIE HET NOG NIET WETEN….
VOOR DEGENEN, DIE NOG TWIJFELEN.

WELNU. DE Q FORCES BESTAAN ECHT….. En zij bestaan al meer dan 60 jaar. Het vervelende, maar ook het noodzakelijke is het werkt ondergronds. Je merkt het niet. Dus dat is wel vervelend.

Je ziet niets, je hoort niets, alles gebeurd ondergronds.
Iemand uit de beweging zei mij eens, het is als bamboe….
Je ziet niets, je hoort niets en plotseling is het overal.

Bij een politieke partij zie je meestal wat groeien en worden er prognoses gemaakt van de groei. Bij Q gaat het, zoals het gaat bij de BBB….. BAM ze zijn er….Niemand had dat verwacht en toch…..was het te voorzien geweest.!!!!!

De Duitsers wisten ook niet hoe groot de Maquis in Frankrijk was.
En Nederland wist ook niet hoeveel NSB ers het Nederlandse volk herbergde. In ieder geval waren er Wel 60.000 Nederlanders bij de Duitse Wehrmacht

Om Q te laten slagen is uiterste voorzichtigheid geboden.
Langzaam blijkt nu dat Q samenwerkt met Trump, met Xi , met Putin en met de space forces.

Als je een stille geheime macht hebt, die jou gebied aan het ondermijnen is en beschikt over unlimited fondsen, waarmee zij de laatste honderden jaren zich overal ingekocht hebben en die iedereen, waar nodig hebben omgekocht, gekilled of afgeperst en iedere belangrijke company strategisch hebben geïnfiltreerd.

Ja dan wordt het moeilijk. Moeilijk om zo’n club ONGEMERKT te bespioneren, te schaduwen, te infiltreren en te monitoren. Ook het geheel te analiseren, want als die Cabal/ Khazarian Mafia al honderden jaren bezig is., dan kun je en moet je niet anders dan super voorzichtig te werk te gaan.

Ook is er dan veel tijd nodig, omdat alles uiterst voorzichtig en precies moet gebeuren.
Dat is precies de reden, dat velen het niet geloven dat die organisatie Q bestaat. MAAR HIJ/ZIJ IS ER…!!!!!

Wij zien nu de eerste tekenen , dat zij er zijn. Vrouwen met piemels worden bekend. President Biden draagt een masker, en is al stiekem geëxecuteerd, Evenals Obama, evenals macron, even als johnson. Het zijn dubbelgangers of klonen, die door de cabal worden ingezet.

Maar langzaam komen de tekortkomingen van de Cabal aan het licht. De dollar zakt in elkaar. Kloon Biden heeft geen macht over de nucleaire sleutels, de Corona aanval is mislukt, het originele White House staat al leeg sinds zijn gefackte inwijding, die niet deugde. Washington is leeg.

Je ziet Duitsland draaien ( BRICS), Je ziet Frankrijk draaien ( BRICS), Je ziet nu het afbrokkelen van de sancties tegen Rusland. Onderling belazeren de landen elkaar en de boel. Er worden zoete broodjes gebakken met de Russen.
Nu helemaal, sinds een Ultra geheim Navo command center op 120 meter diepte bij Kief door Russische Dolken (raketten) volledig is vernietigd , 300 doden …. – niet uit de Oekraine. Het is de geheime proxy-oorlog van de NAVO TEGEN DE RUSSEN, die de NAVO (=CABAL/KHAZARIAN MAFIA ) aan het verliezen is.!!!!!!

De klappen zijn hard… de grote finale is ingezet….
De Rutte’s, de Kaags, de Bidens, de Harrissen, de Johnsons, de Trudeaus, de Macrons, De scholzs, de Lauterbachs en de Schwabs worden verwijderd…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.