Woensdagmiddag 19 april 2023

 

Het was even na 4 uur in de middag dat ik even afsprak om met een vriendin om naar pleintje te gaan vanwege dat haar zoontje dan daar kan spelen buiten, was namelijk weer eens mooi weer..

Bij het grasveldje naast het pleintje was er een oudere man waar je kon zien dat hij hulp nodig had..  Hij liep niet goed meer, en was met zijn hoofd tegen de muur aan het bonken en als hij liep zag je dat hij zijn buik vast hield..

Hij had duidelijk hulp nodig, dus ik ben naar de man toe gelopen en ik vroeg of de man hulp nodig had en hij begon meteen van dat hij dood wilde en dat hij iedereen al had verloren en dat hij niet bang voor de dood was en dat hij nu mocht gaan..

Ik heb toen met de man gepraat dat het nog lang zijn tijd niet is en dat we straks naar een mooiere wereld gaan en dat hij ook die mooie wereld verdient..

Ondertussen moest ik wel bedenken van wat ik nu het beste moest doen vanwege hij misschien wel teveel alcohol op had en misschien wel veel medicijnen had genomen dus ik moest mij even verplaatsen in een hulpverlener en belde ook ondertussen met de hulpdiensten vanwege als hij veel medicijnen had genomen met alcohol dan moet er snel hulp komen..

De huldiensten aan de telefoon gaven aan geen ambulance te sturen, maar politie..

Gelukkig was de politie best snel aanwezig en tot grote verbazing namen ze hem niet mee.. ook dat hij niet kon legitimeren en dronkenschap op straat is volgens mij verboden en als je niet kan legitimeren krijg je een boete, hij kreeg niks.. Als ik geen legitimatie bij mij heb dan heb ik gelijk een boete aan mijn reet en deze man die juist hulp nodig heeft laten ze gaan en ook zonder boete ect..

De man ging uiteindelijk dronken op de fiets verder op pad en hoe dat is verlopen geen idee..

Ik heb wel gebeden voor hem dat het weer goed met hem komt… Het verdriet wat ik bij ie meneer zag in zijn ogen herkende ik ook van mijzelf jaren geleden dat ik niet meer wilde en ook zag ik mijn vader erin vanwege hoeveel verdriet mijn vader jarenlang heeft gehad dat hij zijn kinderen niet te zien kreeg..  vandaar dat ik dan zulke mensen wil helpen en hun ook een goed mooi leven gun..

Ik hoop dat de man goeie hulp gaat krijgen, want wetende dat de ggz helaas vaak niet goeie zorg geeft.. en ook had hij een rugtas bij zich en wat als de man een mes bij zich had en dat hij agressief zou zijn geworden, maar ik voelde mij genoodzaakt om naar die man toe te stappen en om hulp aan te bieden.. ik voelde dat ik ook beschermt was via boven en dat het goed zou komen

 

De man vertelde mij ook nog voordat de politie er was.. Ik zie een engel in jou 🙂

(Ik in mijn gedachten.. Misschien ben ik dat ook wel lol)

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.