GTB nieuws 5 mei 2023

 

Mei 5, 2023
GTB 925. 2/2

VERVOLG
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN ( 01-05-23)

Het wordt steeds duidelijker. Overal beginnen nu processen tegen de uitvoerders van de duivelse Nieuwe Wereld Orde plannen. En de promotors van de Covid hoax. Men begint uit de schulp te kruipen. De Rechterlijke macht begint zich achter de oren te krabbelen. Arrestaties vinden nu overal plaats in het geheim.

Men krijgt Covid, men wordt ziek, men is overspannen, men neemt zogenaamd even rust. Ook de Main Stream Media begint fouten te maken ( zie ontslag Tucker Carlson) . Het ledental van de MSM loopt terug en er ontstaat momenteel een nieuwe internet media met de echte waarheid.

Johnson staat onder corruptie onderzoek. Ook Rishi Sunak van Engeland is nu betrokken bij een groot corruptie schandaal.

Alle WEF regeringen staan onder druk.
Het ICC, het Internationaal Criminal Court, in Den Haag is gedoemd te sterven. ( Zuid-Africa trekt zich eruit officieel terug sinds het ICC heeft laten blijken voor het cabal karretje van het westen te staan ( sinds zij het arrestatie bevel van Putin( wat juridisch helemaal niet kan,) is de Court niet meer onafhankelijk ). Het is juridisch zelfs een grote blunder…..

Het einde is voor hen in zicht , net zoals voor de WHO en de WEF, alsmede het IMF.
De WHO adviseert via hun een van hun om een 500 spuiten programma te regelen voor een persoon tijdens zijn gehele leven.

Dat zou van geboorte tot de dood elke twee maanden een spuit zijn. Dat is een onzinnige, ongelofelijk idiote planning. toch menen zij het. Het staat in hun programma.

Duivelse ideeën. ( Gtb: En onze minister van gezondheid geeft de beslissing daarover uit handen ??—- en de oppositie gaat daarmee akkoord.???????)

Daarom wordt het tijd. Tijd om deze criminelen van het toneel
te verwijderen. En naar behoren voor het gerecht te brengen.

Ook Canada loopt op het einde. Het wordt tijd dat het leger daar ingrijpt, dat duurt niet zo lang meer.
De pedofiel Trudeau is klaar. Net zoals Christine Lagarde, een vrouw met een piemel, alsmede Van der leyen, ook een vrouw met een piemel, raar he, allemaal vrouwen met Piemels.

Allemaal dus af persbaar.!!!!!!( en maar kletsen over conspiraties – Het is bij de wilde knorhanen af. — en daarom zitten zij op die functies, zo kneedbaar als de pest…..)

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.