GTB nieuws 6 mei 2023

Mei 6, 2023
GTB 927.

REAL RAW NEWS.; “GITMO WORDT VERPLAATST.”

SOMS SCHIJNT DE WAARHEID DOOR.
GITMO ( Guantanamo Bay, Cuba) wordt geëvacueerd wegens veiligheidsredenen.
Er zijn nu veel hoge pieten , die daar opgesloten zitten in afwachting van een militair tribunaal.

De kans bestaat echter, dat er pogingen gedaan kunnen worden door de rest van het legerkorps, wat nog steeds achter Biden staat ( lees achter de Cabal), om Guantánamo Bays te bestormen en de gevangenen daar te bevrijden.

Er is reeds een kleine aanval in het verleden geweest, die totaal mislukte en werd vernietigd.
Die aanval werd weerstaan door op het eiland meer dan 1500 mariniers te stationeren. Aanvalsschepen werden vernietigd alsmede aanvalshelikopters.

Deze aanval is nooit in de openbaarheid gebracht. Maar viel samen met de ter dood veroordeling van Hillary Clinton, waar nu nog steeds een paar klonen van haar en dubbelgangsters van rondlopen.

De veiligheid van Guantánamo bay is in het geding. Men heeft nu besloten voorlopig de hele gang van zaken met alle gevangenen te verplaatsen naar Guam, 8000 km verderop, in de stille Oceaan.

Deze zwaar bewaakte USA legerbasis is een onneembare vesting, en voor aanvallers onbegonnen werk.
Dat de Cabal nog niet tot een vernietiging aanval is overgegaan van Gitmo, is gelegen in het feit, dat de Cabal enkele grote topfiguren levend wil bevrijden…!!!

Een bommetje is zo gegooid en dan is het klaar. Dan komt er een of andere domme smoes van een ongelukje met een raket, die ook op Havanna had kunnen vallen, en dat was veel erger geweest. Men verzint wel iets om het gebeuren te verklaren.

Fact is dat er toch door de White Hats ernstig rekening gehouden wordt met de verdeeldheid in het leger. Dat zal ook de reden zijn dat het allemaal zolang duurt voordat Rutte, Kaag, Trudeau, Rishi Sunak, Macron, scholz, Lagarde, Prodi, en koninklijke families opgepakt worden.

Want een muiterij in het leger daar heb je niet veel aan. Aan een burgeroorlog hier en daar ook niet.
Frankrijk is daar een voorbeeld van. Als je ziet hoe mensen tegen elkaar uitgespeeld worden dan is het meer huilen dan lachen.

Het zal niet lang meer duren voordat de eerste doden door kogels worden veroorzaakt. En dat wordt de lont in het kruitvat.
Dat pikt de burgerij niet. Dan gaan de remmen los. Het gaat hoofdzakelijk in de steden. In de Franse dorpen is het vrij rustig.

Men steunt wel steeds de rebellerende in de grote steden, dat wel, maar voor de rest….. och men kent elkaar en men wordt niet direct agressief.

Duitsland en Frankrijk zijn aan het draaien en laten het Westen ( de Cabal) gaar koken. Zij praten nog wel mee, maar er gebeurd niet veel meer. De Ukraine is verloren. Zij weten het allemaal, het is de dans van de stervende zwaan.

Oekraïne vocht in de 2e wereldoorlog aan de zijde va de nazi’s.. Verder is het natuurlijk om op 4 mei naar NL te komen en te vragen om meer wapens!! Krankzinnig!!

Zelenskyy naar Nederland halen is een politieke demonstratie van de Cabal, ten einde te laten zien, dat de zaken nog niet verloren zijn. Het is de zwanenzang……

Het zal leiden tot een uiteen vallen van de EU, de UN, de club van 300 en de Council of Foreign Relations.

GTB.

Een gedachte over “GTB nieuws 6 mei 2023”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.