Open je ogen!!

*Gekopieerd bericht van David Sorensen*

De volgende golf van terreur ontketend op de mensheid door de WHO
De Wereldgezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties zijn twee hoofdrolspelers in de agenda voor de onderwerping van de hele mensheid aan een ongekende tirannie.
Hun plannen voor de mensheid gaan veel verder dan de donkerste nachtmerries van wat iemand zich ook maar kan voorstellen.
Achter hun schitterende maskers van zogezegde humanitaire doelen schuilt iets zo kwaadaardigs dat velen het niet geloven. Dit kan niet waar zijn. Het is onmogelijk. Er is geen kwaad zo verschrikkelijk… toch?
In veel eerdere verslagen hebben we de sluier van hun agenda voor de mensheid opgelicht. Tijdens de pandemie zagen we glimpen van hun intens duistere plannen:
de WHO voerde “proeven” uit waarbij ze opzettelijk duizenden mensen vermoordden door niet-therapeutische, dodelijke doses hydroxychloroquine toe te dienen. Een derde van alle betrokken patiënten stierf, en deze gegevens werden vervolgens gebruikt om de mensheid de leugen te verkopen dat dit geneesmiddel in alle landen zou moeten worden verboden voor de behandeling van corona.
Terwijl dit bewezen en gerespecteerde medicijn in werkelijkheid het leven redde van miljoenen wereldwijd die de juiste dosering kregen.
De WHO gaf ook opdracht aan alle sociale media om alle waarheid over de pandemie te censureren – in het bijzonder alle informatie over werkende oplossingen, waardoor levensreddende antwoorden voor de lijdende mensheid verborgen bleven.
Duizenden wetenschappers en artsen werd het zwijgen opgelegd, wat resulteerde in de opzettelijke dood van miljoenen en miljoenen mensen die gemakkelijk hadden kunnen worden gered door een van de vele effectieve behandelingen.
Bovendien propageerde de WHO de enorm destructieve leugen dat een experimenteel, onbewezen vaccin het enige was dat de pandemie kon stoppen, waardoor nog meer miljoenen mensen stierven en honderden miljoenen blijvend gehandicapt raakten.
Bovendien was de lancering van de pandemie door de WHO zelf gebaseerd op een frauduleuze PCR-test, waarvan de maker zelf duidelijk verklaarde dat hij een infectie niet nauwkeurig kon opsporen en waarvan is bewezen dat hij tot 94% fout-positieve resultaten oplevert. Talloze volkomen gezonde mensen werden als “gevallen” bestempeld.
Dit was het fundament van de pandemie: miljoenen en miljoenen valse gevallen. Zonder deze frauduleuze PCR-test zou er helemaal geen pandemie zijn geweest.

De misdaden tegen de menselijkheid door de WHO zijn onbeschrijflijk gruwelijk.

Zij gaven ook opdracht tot de lockdowns, die miljoenen extra doden veroorzaakten, omdat de meeste mensen geen dringend noodzakelijke medische zorg konden krijgen. Ondertussen explodeerde drugs- en huiselijk geweld, gingen depressies en zelfmoord door het dak, en miljoenen kleine bedrijven verloren alles, terwijl de monsterlijke megaconcerns open mochten blijven en miljarden extra dollars verdienden.
De volgende wereldwijde aanval op de mensheid
De Wereldgezondheidsorganisatie heeft een nieuwe grote aanval op de mensheid gelanceerd met hun lesprogramma over seksualiteit, dat wereldwijd in scholen wordt gepusht.
De onderwijsautoriteiten worden geïnstrueerd om zelfs de jongste kinderen op agressieve wijze te seksualiseren, door kleuters te leren masturberen, hen in de richting van homoseksuele relaties te duwen, onze weerloze kleintjes te indoctrineren met verwoestende transgender waanzin, en kinderen aan te moedigen online pornografie te gebruiken.
Hun “rechtvaardiging” is dat kinderen van elke leeftijd, vanaf de geboorte, seksuele wezens zijn die het “mensenrecht” hebben om seks te hebben.
De Verenigde Naties versterken deze waanzin met de verklaring dat het doel van seksuele voorlichting is ervoor te zorgen dat kinderen zo vroeg mogelijk seksuele partners hebben en met seks beginnen.
Samen met de VN heeft het Internationaal Comité van Rechters documenten uitgegeven aan alle rechters wereldwijd, waarin wordt opgeroepen tot het legaliseren van seksueel gedrag tussen volwassenen en kinderen.
Ondertussen roepen de media en politieke partijen op tot de acceptatie van pedofilie als een “normale seksuele geaardheid”.
Ouders en kinderen wereldwijd roepen het uit in persoonlijke video’s over de verschrikkingen die dit ontketent in hun scholen, waar kleine kinderen alles leren over orale seks en worden aangemoedigd tot homoseksuele relaties met hun klasgenoten.
Op sommige scholen leren kinderen elkaar te masturberen, worden ze blootgesteld aan naakte volwassenen, spelen ze allerlei seksuele spelletjes en leren ze geslachtsgemeenschap te hebben.
Onuitsprekelijke vernietiging, erger dan de pandemie
Na de onuitsprekelijke terreur die de WHO tijdens de pandemie op de mensheid heeft losgelaten, is deze aanval hun volgende golf van terrorisme, losgelaten op een grotendeels onwetende mensheid, die zal vervallen in een diepte van seksuele verdorvenheid en verwoesting, zoals onze wereld nog nooit heeft gezien.
De vernietiging die dit in de samenleving zal veroorzaken is onbegrijpelijk, want elk kind zal niet alleen opgroeien tot een kwetsbaar slachtoffer voor elk roofdier, maar velen worden mentaal voorbereid om zelf roofdier te worden.
De horror die dit wereldwijd zal veroorzaken is veel erger dan een pandemie, want dit is geen tijdelijke ziekte, maar een permanente terreur die de hele mensheid wordt aangedaan, omdat het de bedoeling is elk kind wereldwijd te programmeren met deze pedofiele mentaliteit.

Ons rapport kan deze nachtmerrie voorkomen

De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan een rapport dat het bewijs voor deze wrede agenda blootlegt. Vandaag wordt dit bewijsrapport vrijgegeven aan de wereld in verschillende talen. Ik nodig alle goede mensen overal uit om de moed te hebben dit rapport in te zien en het te verspreiden in jullie gemeenschappen. Het heeft het potentieel om deze wereldwijde operatie te voorkomen, door miljoenen ouders, schooldirecteuren, leraren, wetgevers, gezondheidsautoriteiten, enz. te waarschuwen.
Zoals we hebben gezien met de pandemie, hangt het succes van de WHO volledig af van de totale onwetendheid van de mensen.
Dit rapport kan de ogen van miljarden openen, want het bewijs is zo duidelijk gepresenteerd en zo overweldigend overvloedig dat het door geen enkel eerlijk mens kan worden ontkend. We hebben nu de mogelijkheid om de mensheid te waarschuwen voordat deze extreme seksualisering van kinderen – en de normalisering van pedofilie – volledig mainstream wordt.
Negeer deze kritische informatie alstublieft niet.
Heb alsjeblieft de moed om het bewijs in dit rapport met je eigen ogen te zien, via deze link: StopWorldControl .com (typ het adres zelf in je internetbrowser). Deel deze boodschap vervolgens wijd en zijd.
Als er ooit een tijd was om op te staan tegen het grote kwaad en onze wereld te verdedigen, dan is het wel nu.
David Sorensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.