GTB nieuws 9 en 10 mei 2023

 

Mei 9, 2023
GTB 928. 1/2.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. (08-05-‘23)

Het startschot van arrestaties is gegeven. Dit gebeurde door de kroning van koning Charles de derde in de UK.
Als Koning is hij ook het hoofd geworden van alle strijdkrachten van het United Kingdom.

Daardoor zal van hem de opdracht aan het leger gegeven worden om met de massale arrestaties beginnen. Zoals U weet is Charles zelf al ter dood gebracht, maar de Avatar zit nu in zijn plaats. Indien mocht blijken dat hij toch niet aan de kant van de White hats heeft gekozen, dan zal hij door zijn eigen lijfwachten gaan hemelen.”…

Over hele wereld worden nu de regeringen bastaards nerveus.
Dit, aangezien de militaire tribunalen volledig functioneren in het buitenland.

In de USA , Washington is afgelopen Woensdag een ingreep gebeurd. Niemand mag over dit gebeuren ook maar iets zeggen. Maar afgelopen woensdag zijn er aan aantal Black Hawks helikopters geland op de grasvelden van het Echte Witte Huis.

En er zijn hoge pieten gearresteerd. Vooralsnog is geheimhouding opgelegd. Echter vast is komen te staan, dat Generaal Mark Milley is afgetreden als hoofd van de Joint Chiefs of Staf van het leger. Daarmee is een hoofdfiguur van de Cabal geduikeld.

Deze mededeling werd gedaan door Generaal Majoor
Douglas McGregor, die officieel gezegd heeft dat Milley vervangen is geworden door General Charles Q. Brown jr.
Hiermede is het splitsing gevaar in het leger voorkomen.

Ook een enorme toename in de lucht van militaire vliegtuigen wereldwijd, betekend dat er iets aan het gebeuren is.
De Stilstand in Washington is doorbroken.

Ook afgelopen week veel zichtmeldingen van Ufo’s wereldwijd.
Ook daar neemt de activiteit toe. Het betekend dat de inmenging van buitenaardse rassen een factor is waar rekening mee gehouden moet worden. Het blijft vaag, omdat in principe nog steeds iedereen, die wel wat weet, de mond dicht houdt.

Jammer het wordt tijd dat wij wat meer informatie krijgen, WIJ HEBBEN DAAR RECHT OP. Maar men vindt waarschijnlijk het te gevaarlijk i.v.m. eventuele paniek, die zou kunnen ontstaan. Maar deze brain guys hebben ook niet altijd gelijk. Men heeft al veel vaker de gemiddelde mens onderschat.

In ieder geval is de zaak groots in beweging. Zorg, dat U wat cash achter de hand houdt, alleen al voor het geval dat het een beetje uit de hand loopt, ook wat extra blik eten/bonen en rijst.

Je weet maar nooit en houdt de tank vol. Een stroom uitval is maar zo gecreëerd. Noem het voorzorg. Hopelijk baat het niet, maar schaden doet het ook niet…..en wees blij, dal wij nu zover zijn….!!!!!!! Wordt Vervolgd.

Het kan allemaal reuze meevallen…

GTB.

 

GTB nieuws 10 mei 2023

 

Mei 10, 2023
GTB 928. 2/2

VERVOLG
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN.

BRONNEN geven aan dat bij de helikopter actie van afgelopen weekend bij het Witte Huis meerdere hoge Pieten zijn gearresteerd geworden.

Ook heeft de senaat documenten opgeëist van de FBI en daarbij
Komt nog dat verschillende kopstukken van de FBI, waaronder de baas Christoffer Gray voor het gerecht komen ivm met het feit dat de Epstein pedofielen case bijna niet is onderzocht.

Ook is het hoofd van de CDC ( Centrum Desease Control gearresteerd in de States, in verband met de Covid affaire,
Meerdere hoge functionarissen zijn opgepakt; managers van Google, Dysney, Hyatt en andere grote companies. De grote schoonmaak lijkt begonnen.

Een Khazarian Hoofdfiguur heeft Epstein Eiland opgekocht voor 60 miljoen dollar, waarschijnlijk om verder alle sporen van seks geweld en satanische rituelen uit te wissen, dit werd medegedeeld door bronnen uit de Geheime dienst van Israël, de Mossad.

Verder is in financiële kringen in de USA bekend geworden, dat meer dan de helft van de 4800 Amerikaanse Banken insolvent is geworden. Zij kunnen niet meer aan hun betaling verplichtingen voldoen.

Zij passen de truc toe om op hun balansen de waarde van hun bezittingen te noteren tegen de aankoopprijs in plaats van de marktwaarde van dit moment..

Dat trucjes paste Japan ook toe in het verleden en kwam er wel mee weg..
Het geheel duidt er echter op dat de val van de dollar niet meer te vermijden is.

Financiële experts wijzen er op, dat die val nodig is om een nieuwe op goud gebaseerde munt opnieuw in te voeren.
Zelfs wordt nu bekend dat de bundesbank van Duitsland per
1 juni insolvent zal gaan. Ook zij hebben niet meer voldoende geld om aan al hun verplichtingen te voldoen.

Het gevolg daarvan zal zijn , aldus experts, dat 6 miljoen mensen zonder werk komen te zitten, door allerlei aanliggende bedrijven die dan ook failliet zullen gaan.

Dus hier begint het doemdenken vorm te krijgen. Het zijn deze laatste broodnodige zetten zodat het slechte zooitje opgeruimd kan worden…. WIJ WORSTELEN, MAAR KOMEN BOVEN……
YOU GOT IT!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.