De grootste ramp volgens de Simpsons op 18 mei

The End Times Forecaster  heeft ons blij gemaakt met weer een episch horrorverhaal. Volgens hem zal er op 18 mei om 3.15 uur Amerikaanse tijd een grote catastrofe plaatsvinden. Waar is deze informatie op gebaseerd? 

In 2005 werd de 19e aflevering van het 16e seizoen van The Simpsons uitgebracht op tv-schermen:

 

Iedereen vond de aflevering zo leuk dat het ‘einde is nabij’-frame een meme werd, hoewel de details erachter iets anders zijn:

Zoals je kunt zien, benaderde Homerus de berekeningen met wiskundige precisie en volgens zijn schatting zal de Apocalyps plaatsvinden rond 18-19 mei van een onbegrijpelijk jaar:

Toen begonnen de Simpson-personages gretig en onder grote spanning te wachten op het einde van de wereld, maar aangezien het exacte jaar niet was gedefinieerd, kwam het niet.

De situatie was ongeveer hetzelfde in het echte leven. De Simpsons staan ​​bekend om hun voorspellingen, dus hun subliminale boodschap werd serieus genomen door het land en de mensen, die noodkoffers inpakten aan de vooravond van elke 18 mei.

Toen werd de hele zaak echter verlaten, zoals HT Karen opmerkte, toen het einde van de wereld eindelijk kwam, kwam het op de exacte dag en het exacte uur en de Simpson-familie ontdekte het uit de doos, terwijl ze van kanaal wisselden.

De box stond op dat moment op het 23e kanaal:

Verder was het al vrij eenvoudig om de balans op te tellen en op te bouwen, waardoor de gewenste datum 18 mei 2023 werd verkregen.

Zoals The End Times Forecaster suggereert, zijn de auteurs van The Simpsons geenszins echte profeten, dus hun informatie over het tijdstip van de Opname (wat in de cartoon werd getoond) moet met de nodige voorzichtigheid worden behandeld.

Daarom kunnen we waarschijnlijk praten over een valse Opname, over een soort massale ontvoeringen door mensen door kleine groene mannetjes, enzovoort.

Het valt ons echter op dat kortetermijnvoorspellingen voor een wereldwijde catastrofe de laatste tijd op de een of andere manier vrij dicht zijn: 15 mei, 17 mei, 18 mei, begin juni.

Twee jaar geleden voorspelde een Canadese seismoloog, @mxdondevivo, de uitbarsting van de Canarische vulkaan Cumbre Vieja met een nauwkeurigheid van maximaal een week:

De theorie van @mxdondevivo is dat er volgens zijn waarnemingen in het door hem met een rode stip aangegeven gebied een blokkering is van de beweging van tektonische platen, die zich wereldwijd verspreidt.

Alle platen glijden normaal gesproken vrij over de mantel, vergelijkbaar met hoe ijsschotsen zich in het voorjaar op een rivier gedragen. Maar er gebeurde iets met deze beweging, er werd een blok gevormd en nu wacht de wereld op een mega-detente, die hoogstwaarschijnlijk zal eindigen met het verschijnen van een nieuw beeld van de lithosfeer. Dat wil zeggen, een van de grootste platen zal barsten en twee of drie zullen op zijn plaats verschijnen.

Vertrekkend van zijn revolutionaire seismologische theorie, voorspelde @mxdondevivo de Canarische vulkaan en doet sindsdien regelmatig nauwkeurige voorspellingen over de regio die voor hem van belang is – dat wil zeggen, de kruising van Australië met de Stille Oceaan. Hij voorspelde ook de aardbeving in het Koninkrijk Tonga met een nauwkeurigheid van maximaal een week:

Volgens zijn berekeningen zou er uiterlijk in juni 2023 een wereld veranderende aardbeving moeten plaatsvinden.

De situatie wordt ook bemoeilijkt door het feit dat medio mei 2023 enkele protestanten die in de staat Washington woonden een soort van enorme seismische catastrofe voorspelden.

Er is ook ‘Knowing’, een film geregisseerd door Alex Proyas met in de hoofdrol Nicolas Cage, waarin de ultieme wereldwijde catastrofe in verband met de zon gepland staat voor 15 mei 2023.

Tegelijkertijd, volgens spaceweather.com, blijft de zon zich raar gedragen en na vier M-klasse fakkels in 36 uur gaf hij er nog twee op rij uit:

 

 

Bron: Soulask

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.