De tijd dringt

 

Jezus leeft en zal snel terug gekeerd op aarde..

De tijd dringt voor ieder om zich te gaan bekeren en hun leven aan hem te geven.. De oorlog gaat van start en mensen die zich niet hebben bekeert zullen de oorlog gaan meemaken en dat zal niet fijn worden.. (denk ik)

De mensen die zich hebben bekeert zullen nu heel snel gehaald worden door Jezus en hoeven deze oorlog niet mee te maken… daarom de tijd dringt mensen.

We hebben zoveel mensen gewaarschuwd en straks is het te laat en zal je echt flink veel spijt hebben..

Wij worden opgehaald, vele miljoenen mensen zullen tijdelijk weg zijn van aarde en in de hemel zijn. Dat is wat ik denk dat het zo zal gaan..

 

@dee.lightworkerDe tijd dringt.. Het zal geen weken meer duren.. Wees voorbereid♬ origineel geluid – Dee (Didi)

Ik weet wie ik ben

Door mijn hele levensverhaal hoe mijn leven is geweest, weet ik nu wie ik ben en ik kom steeds meer achter dingen en dat is best zwaar en weet ik dat de duivel op allerlei manieren probeert om mijn leven zo zwaar mogelijk te maken.. zelfs bij mijn geboorte al wilde de duivel dat ik niet geboren werd, omdat ik een soldaat van God ben en daarom is de duivel zo actief om mij op allerlei manieren aan te vallen.

Mijn hele pad wat ik moest belanden kwam de duivel om de hoek kijken. Alle vijanden waren ingezet in mijn leven om mij te kunnen vernietigen, zoals de zorginstellingen die ik heb aangepakt, bewindvoering die ik heb aangepakt en zelfs mijn hele thuissituatie werd ingezet om mij te vernietigen..  zie mijn levensverhaal 

Zelfs nu kom ik steeds meer te weten over mijn hele jeugd en wat mij allemaal is aangedaan en daarom heb ik het best zwaar laatste periode omdat ik achter zoveel dingen kom, en eigenlijk had ik alles sinds 2018 achter mij gelaten, maar er komt steeds meer naar voren..

Veel wat achter mij rug is omgedaan kom ik achter omdat ik steeds meer en meer bewust wordt met wie ik daadwerkelijk ben.. en ook steeds meer spiritueler aan het worden ben en heb ook bescherming elke dag om vanwege de vele spirituele aanvallen door het duister, die nu juist heel erg bezig zijn om mij nog steeds onderuit te krijgen..

Kindertijd

Ook kom ik achter personen die vanaf mijn kindertijd soort zwarte magie gebruikt hebben om mij leven waar te maken en het liefst mij dood wilde hebben, maar dat is hun niet gelukt.. en nog steeds proberen ze mij onderuit te halen, maar het gaat ze niet lukken.. Ik ben er achter welke familie leden dit zijn!!

Hoe kun je dit een familie lid aan doen, ik was nog maar een klein kind toen ze met zwarte magie begonnen op mij… Alles wordt mij duidelijk, heel duidelijk en ik heb het zo goed met de mensen voor. ik heb totaal geen haat naar mensen en waarom ze dit mij aandoen, ik snap er werkelijk niks van… Ik wilde de hele familie redden tegen die gifspuiten en dan kom je hier achter.. Helaas zijn er meer personen die dat nu nog steeds doen, personen die ik zo lang ken en dan denk je goeie vriendschap te hebben.. Wat een wereld als je overal achter komt

Zorginstelling

De wereld waarin we leven is zo wreed als je ziet wat er allemaal gaande is en ik heb behoorlijk veel meegemaakt en nog heb ik het zo goed met de mensheid voor en probeer ik er altijd een lach aan te geven zoals hoe ik dat deed met de zorginstelling aan te pakken.. Toen eindelijk bekend werd dat de zorginstelling moest sluiten en ik bij hun winkeltje waar ze moesten werken op het bord aangaf dat de wijnglazen al klaar stonden vanwege ze eindelijk hun deuren moesten sluiten.

 

Betere tijden

Ik weet ook dat er betere tijden zullen gaan komen, maar tot die tijd zullen de spirituele aanvallen veel zijn. Ik zie ook in dat het zo ook moest zijn met wat ik allemaal mee moest maken voor met wat gaat komen..  Het was een behoorlijk zwaar traject en nog steeds vanwege het duister elke dag nog bezig is om mijn energie te onderdrukken, maar ik voel mij sterk en ik weet dat ook dit goed gaat komen..

 

God laat mij ontwaken en zien wie en wat mij is aangedaan

 

Ik ben blij dat God mij heeft laten ontwaken over wat mij is aangedaan in mijn hele leven, ook al is dat niet fijn om er achter te komen dat het zo is en altijd mijn gevoel klopte over de gezin waar ik in zat.. Hoe kun je dit je eigen kind aandoen.. Ik snap dat dus werkelijk niet..

Als ik kinderen zou hebben, zou ik ze allemaal even veel liefde geven die ze nodig hebben

Vandaag is het ook Moederdag, een dag dat je vaak je moeder in het zonnetje zet en dat je laat zien dat je van haar houdt..  Ik doe daar niet aan, omdat ik altijd mijn vraag heb van of mijn moeder ooit wel van haar dochter heeft gehouden? Want ik heb nooit dat gevoel gehad namelijk en met waar ik nu dus allemaal achter kom.

 

Afgelopen jaren

 

Ik had de afgelopen jaren weer contact met mijn moeder, maar nu ik dus ontwaak met alles en wie ik daadwerkelijk ben en wat ze dus mij hebben aangedaan, ben ik er helemaal klaar mee!!

Ieder jaar ging ik ook langs voordat ze op vakantie ging vanwege de vaccinaties die niet goed zijn en ik elke keer bang was dat er wat gebeurde als ze op vakantie was en appte ik haar ook iedere dag.  Zeker toen ze vorig jaar ook alleen op vakantie ging, maakte ik mij behoorlijk zorgen.

Nu ging ze weer alleen op vakantie met wel een groepsreis, waarvan ze niemand kon en nu boeide het mij totaal niet meer.. Ben niet voordat ze op vakantie is gegaan langs geweest en ook heb ik haar niet meer geappt of ze wel veilig was geland en of het wel goed is gegaan ect..  Ik heb het allemaal los gelaten..

 

Binnenkort zal ik een blog schrijven over mijn gevoelens wat dit allemaal met mij heeft gedaan in de jaren, hoe ik mij jarenlang heb gevoeld ect..

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries
4 gedachte over “De tijd dringt”
  1. Lekker dan!! Als je nergens geen fut meer voor heb en juist wel wilt.. Dan ben je dus verloren!! Wat een uitspraak!! Dit is echt niet fijn.. Om dit te lezen! Dus ik ben al verloren!! Met mijn kinderen en kleinkinderen!! Dit geeft mij geen boost om door te gaan dankjewel!!

  2. Dat kan je nou wel zeggen maar jou bericht zegt genoeg!! Ik heb hier de hele dag al stress van en fucking hoofdpijn.! We zitten allemaal te wachten op die mooie wereld die waarschijnlijk nooit gaat komen! Was het maar zo’n feest. Elke keer mails krijgen van joepie nou kunnen we dit verwachten en dat verwachten en joepie we kunnen naar de inwisselingsafspraken! Wow! We krijgen welvaart geluk liefde en gezondheid!! Maar nope… Elke keer weer niks! Ik en nog velen met mij hebben het gevoel dat we aan het lijntje worden gehouden! En jou bericht er nog bij doet ons helemaal niet goed!

    1. Vertrouw erop dat het goed komt..

      dat begin van dat ik denk dat er een oorlog komt voor de mensen die niet geloven is een vermoeden maar of dat daadwerkelijk gebeurd weet ik niet, daarom staat er ook bij dat ik dat denk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.