De grootste spirituele oorlog is nu!

 

Je zult misschien veel moeten ervaren van wat er in de Apocalyps wordt gezegd. Er komt langzaam veel uit. De situatie is verschrikkelijk omdat de waanzin alle grenzen heeft overschreden. De afval is gekomen, en nu is het alleen nog de komst van de “zoon des verderfs” (2 Thessalonicenzen 2:3).

De wereld verandert in een gekkenhuis. Er heerst verwarring, waaronder elke staat begint te doen wat hij wil. We zien hoe de meest ongelooflijke, de meest krankzinnige gebeurtenissen plaatsvinden. Het enige goede is dat deze gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen.

De dienaren van de donkere man bereiden al iemand voor om de messias te worden. Voor hen zal de valse messias koning zijn, hier op aarde regeren.

En dan zullen ze iemand naar voren schuiven die zal zeggen: “Ik ben de imam, ik ben de vijfde Boeddha, ik ben de Christus waar de christenen op wachten, ik ben degene op wie de jehovisten wachten, ik ben de messias. van de Joden.

Overal zien we de dienaren van de donkere man ons vermaken, ons beroven van onze vrijheden om ons massaal te enten.

Observeer de verandering van zijn werknemers door de paar jaar van hun leven en hun achteruitgang. Ze geloven dat hun successen en geld hun redding zijn, maar als ze maar wisten wie de boze geest werkelijk is en hoe hij hen in de val lokt als zijn idolen.

We leven in het tijdperk van de grootste spirituele oorlog die de mensheid doormaakt, we leven het elke dag zonder ons dieper te realiseren hoeveel we elke dag gevangen zitten in een samenleving waar de mens massaal zijn ziel zal verliezen.

 

De dagen waarin we leven zijn volkomen onthullend en alles verschijnt massaal voor ons.

 

Zwarte vleugels als een gevallen engel, en als een braaf meisje, zal ze naar de hel gaan omdat Lucifer alleen is

Zware tijden

Er komen moeilijke tijden aan, er wachten ons grote beproevingen. Ondertussen is het duidelijk dat mensen niet eens begrijpen dat we al op de drempel van de laatste tijden staan, dat het zegel van de Antichrist werkelijkheid wordt. Alsof er niets aan de hand is. 

De dienaren van de duistere willen de wereld regeren. Om hun doel te bereiken gebruiken ze hekserij en satanisme. Ze kijken naar de aanbidding van Satan als een middel om macht te verwerven die zal helpen bij de uitvoering van hun plannen. Ze willen de wereld regeren met satanische macht. 

De verwoesting van de Omar-moskee in Jeruzalem zal een teken zijn dat de vervulling van de profetieën nabij is. Het zal worden vernietigd om de tempel van Salomo, die op zijn plaats stond, te herbouwen. In de herbouwde tempel zal de antichrist als de messias worden uitgeroepen.

Vandaag proberen ze alles te vernietigen, om onze spirituele structuur te laten instorten, ze zijn langzaam stenen aan het verwijderen. Iedereen is echter verantwoordelijk voor deze vernietiging: niet alleen degenen die vernietigen, maar ook wij, die zien hoe onze psyché wordt vernietigd en geen moeite doen om deze te versterken.

Als we onrust vermijden om onze vleselijke vrede niet te verstoren, dan staan ​​we onverschillig tegenover het heiligdom! Geestelijke zachtmoedigheid is één ding, maar vriendelijkheid uit onverschilligheid is iets heel anders.

Je moet je hoofd koel houden en met je hersens werken. Wat er ook gebeurt, we moeten nadenken en handelen. Het beste is om altijd te proberen een moeilijke situatie geestelijk het hoofd te bieden en niet alleen werelds. Tegenwoordig is er echter noch spirituele moed, noch natuurlijke moed, die nodig is om niet bang te zijn bij het zien van gevaar.

De storm zal nog wat heviger worden, al het afval op de kust gooien, allemaal onnodig, en dan zal de situatie opklaren. En sommigen zullen een schoon geschenk ontvangen, terwijl anderen hun schulden zullen betalen.

 

*soulask*

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.