Midden in de storm

 

November 2022 ontwaakte ik over wie ik daadwerkelijk ben en ondertussen zijn we een half jaar verder en zit ik behoorlijk in de storm wat ze dus aangeven..

De laatste maanden heb ik mij erg geïsoleerd in huis en zie ik maar heel weinig mensen laatste tijd..  Ik voel ook dat ik mij ook meer alleen moet afzonderen vanwege de situatie waarin ik zit..

Vele mensen voelen niet goed meer voor mij, er zijn er echt weinig die nog met mij samen goed resoneren, die inzien in wat voor wereld we leven en wat er precies allemaal aan de hand is..

Helaas zijn vele mensen te laag van frequentie en helaas voelt hun energie niet goed meer bij mij, en daarom neem ik ook steeds meer afstand van mensen..

Zo zie je dat in het leven vele mensen achter je moet laten die niet meer bij jou frequentie/energie meer passen. Ik had al nooit veel vrienden, en nu voel je ook dat bepaalde personen ook niet meer bij je passen, waardoor je dus mensen die je lang kent, ook los moet laten.. Dit komt door mijn puurheid van mijn hart en puurheid van het licht wat ik draag.

 

Niet begrepen

 

Vele mensen begrepen mij ook nooit met wie ik was en was ik anders, dus daarom heb ik ook nooit vele vrienden gehad en de mensen van nu beginnen in te zien wie ik dus ben, en voel ik dat ze vele nare energieën sturen.. Vele voelen zich beledigd door mij ook al heb ik niks gedaan, zoals in mijn jeugd dat ik letterlijk overal de schuld van kreeg en ik niks had gedaan… Ik weet nu waarom dat kwam, dat kwam doordat ik het licht in hun duisternis blootleg en dat voelen ze en kunnen vele niet aan of willen niet dat hun duisternis bij hun bekend wordt..

 

Ik zelf heb niet gekozen om wie ik nu ben, en ze geven vaak aan dat mensen hun eigen pad kiezen voordat ze geboren worden ect, maar geloof me, dit zware pad heb ik zelf niet uitgekozen..

De eenzaamheid, de strijd, alle ellende wat ik mee moest maken en onrecht waar ik in mijn hele leven mee te maken heb gekregen was echt niet fijn, en daar kies je echt niet voor als je zelf je pad al kiest vanaf boven voordat je wordt geboren.. Ik heb dit pad echt niet gekozen.. God heeft dit voor mij gekozen en wist dat ik dit allemaal aankon..

Pad

Niemand zelf kiest voor zo een pad zoals wat ik heb mee moeten maken.. Vele mensen hadden de strijd opgegeven met wat ik allemaal op mijn pad kreeg en eigenlijk zou ik zo een haat naar mensen moeten hebben, want de meeste mensen om mij heen, hebben zoveel vreselijke dingen gedaan om mijn leven zo onmogelijk te maken en ze hebben zelfs verwarringsspreuken, stagnatiespreuken, spiegelmagie, doodwensen en vele zwarte magie gebruikt en zijn zelfs naar plaatsen op vakantie gegaan om zwarte magie heksen op te zoeken om alles, maar dan ook alles om mij te kunnen vernietigen…

Zelfs spreuken zodat ik geen relaties aan kan gaan ect.. en dat ik alleen maar chaos om mij heen zou hebben… Echt krankzinnig dat mensen hiertoe in staat zijn!

Dit doet letterlijk mijn eigen familie en ook personen die ik al hele lange tijd ken… Hoe ik hierachter ben gekomen is door God, God laat mij mijn jeugdtrauma’s zien, en wie alles hebben veroorzaakt.. Doordat ik een kind van God ben, krijg ik de laatste maanden veel antwoorden, antwoorden die je liever niet had willen weten..  Het is behoorlijk pijnlijk als je achter vele jeugdtrauma’s komt die je als kind zijnde niet meer kon herinneren, die weg waren gedrukt en die God nu mij laat zien..

Na alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven, ik heb nog steeds een hart van liefde naar de mensen, en zelfs ook naar de mensen die zoveel mij hebben aangedaan..  Ook al heb ik ze nu helemaal los gelaten de mensen  die mij zoveel pijn hebben aangedaan, ik hoop van harte dat het goed met ze blijft gaan…

ik weet dat ik hier op aarde een groot doel heb om juist de mensen te helpen met liefde straks naar de nieuwe wereld die er straks aan komt..

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.