GTB nieuws 31 mei 2023

 

Mei 31, 2023
GTB , 930.

BERICHTEN VANUIT BENJAMIN FULFORD.

Het ziet er voor U uit alsof er niets gebeurd. Stil en clean op de TV maken zij zich nog steeds op kinderlijke wijze druk over het afwaswater en de klimaat leugen om over die heerlijke stikstof maar niet te praten.

DE ONDERDRUKKING VAN HET NEDERLANDSE VOLK GAAT NOG STEEDS DOOR.
Censuur, leugens, bedrog, smoesjes, ondertussen zijn de partijen allemaal een pot nat en gestaag denken zij verder te gaan in het breien van een stalinistisch web, waar Stalin bewonderend naar zou kijken…..

ECHTER HOE STOM EN VERBLIND KUNNEN ZIJ ZIJN.
Weten zij niet dat de White Hats al sinds de installatie van de oude Bush, zijn deals, zijn geheime wapenleveranties, zijn diepstate contracten volledig nagaan , registreren en analizeren.

Zowel in het binnenland als ook in het buitenland. Die jongens zijn allemaal de geregistreerde pier. Die plotseling in het midden van de nacht door special militaire forces van het bed geligd worden, en waar wij dan later van horen dat zij door een Amerikaans militair tribunaal ter dood veroordeeld zijn geworden en dat de Vonnes reeds uitgevoerd is.

Een voorbeeld daarvan is het volgende. Voor de kust van California liggen 5 Grote Cruiseschepen, naamloos. Elke dag vliegen daar ongemerkte zwarte helikopters af en aan. Het hoogste aantal van vluchten is 70 per dag.
Nu weten wij dat militaire tribunalen buiten de territoriale wateren plaats vinden. Sinds twee jaar gaat dat daar zijn volle gang. En zij zijn niet bezig met kleine onbelangrijke pedofieltjes, dat kunt u van mij geloven.

De militaire tribunalen zijn ook bezig het pedofiele netwerk van Epstein via internationale submaine trafficking rings minutieus bloot te leggen.
Het gaat tot de kern van likdoorn. Men gaat tot en met de pit , de kern, van deze rings om hen uit te snijden en te verwijderen.

Ogenschijnlijk is het stil, o zo stil maar de stille oorlog dames en heren woedt in volle hevigheid.
En vergeet niet….. wij hebben reeds lang gewonnen!!!!!!!

 

Bereid je voor op de onthulling van schokkende onthullingen terwijl de waarheid achter deze clandestiene activiteiten naar beneden komt.

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.