Jarenlang verloren

Jarenlang was ik verloren..

Ik weet nu wie ik ben en in mijn jongere jaren is dat op een hele nare manier verdrukt, zodat ik op geen enkele manier achter zou komen wie ik zou zijn, zoals verwarringsspreuken, stagnatiespreuken, dood wensen en spiegelmagie… Vele verschillende vloeken hebben ze op mij uit gewenst..

Zelfs spreuken dat ik dus stevig was en nu die spreuken niet meer werken vliegen de kilo’s eraf.. met Pinksteren was ik op visite bij mijn vader in Den Haag en ik zelf geen weegschaal heb, ben ik op de weegschaal gaan staan, bleek ik 18 kilo in 3/4 maanden te zijn afgevallen.. dus zo zie je dat als de spreuken niet meer werken dat zelfs mijn lichaam zich aan past..

Ook kreeg ik vaak opmerkingen van welke mensen mooier waren als mij door mijn eigen moeder, dus ze probeerde mij ook mijn zelfbeeld te vernielen..  Ik ben ook best onzeker over mij en nu nog steeds.. Ik deed wel vaak fotoshoots om te laten zien dat ik er wel toe deed..

Door jarenlang al die spreuken heb ik tot nu toe niet veel in mijn leven kunnen bereiken, alles maar ook alles werd op allerlei manieren tegen gewerkt.. Ook heb ik stempels op mijn naam wat dus niet waar is.. Gelukkig zal nu alles nu ommekeer gaan!!

Klein meisje

Als klein kind wat ik al veel vaker jaren geleden schreef op mijn blog dat ik als klein meisje al niks goeds kon doen in het gezin en ik altijd al heel raar werd aangekeken..

Ik heb mij als kind altijd heel naar gevoeld in het gezin. Ik hoorde er nooit bij. Verjaardagen waren altijd heel erg, want je zag zo duidelijk dat iedereen die kwam mij altijd heel naar aankeken en ik hun gedachten altijd al aanvoelde hoe ze over mij dachten..

Ook momenten als we gingen gourmetten met feestdagen dat ik altijd op het punt van de tafel moest gaan zitten dat ik er amper bij kon en als we gingen verhuizen dat ik altijd de kleinste kamer kreeg.. en was ik altijd het mikpunt.. en ik zelf ben altijd de rustigste en altijd kreeg ik weer de schuld.. en ja uiteindelijk wordt je ook boos omdat je het op een gegeven moment ook klaar mee bent dat je altijd de schuld krijgt..

 

Vakantie Turkije

in 2001 had mijn moeder vakantie geboekt naar Turkije en ze besloot mij te annuleren vanwege ik volgens haar een probleem was, dus ze had echt mij geannuleerd en was op school tijd, dus die week dat hun dus op vakantie gingen, kreeg ik nog een oppas ook.. Ben je 15 jaar, kreeg ik mijn tante in huis.. 1 week lang en moest ik die week ook gewoon naar school.. en hun genieten van hun vakantie..

Genieten?? Ze hadden toen veel pech op hun vakantie bestemming.. Ik noem het karma, vanwege ze mij haar eigen dochter annuleert en mijn zus en mijn broertje dus niet voor mij opkwamen en het wel best vonden dat ik niet mee mocht.. De pech die hun daar hadden, noemde ik dus echt karma, want als ik mee was geweest, was er niks gebeurd aan ellende..

Huisarts in de avond

Ook op een dag was het thuis uit de hand gelopen en natuurlijk ik was weer het probleem en mijn moeder liet toen s’avonds de huisarts komen.. Gelukkig is die gene met pensioen, maar hij werkte echt letterlijk met mijn moeder mee.. Ik was altijd al rustig, nooit druk ofzo en hij ging nog dipiperron voor schrijven, waar je nog rustiger van wordt, en ik was al rustig.. Gelukkig heb ik die rommel nooit genomen.. want mijn moeder wilde dat ze zag dat ik het echt nog, voordat mijn moeder het door had had ik de pil al in mijn sok en deed ik alsof ik de pil nam en ging naar buiten, waar ik de pil buiten in de prullenbak gooide..

Mee met de auto

Zo weet ik ook nog van een aantal jaar geleden dat ik een keer weer mee was in de auto naar mijn zus toen haar dochtertje 1 werd en ik dus voor het eerst na lange tijd weer contact had met mijn moeder en mijn broertje ging toen ook mee en die moesten we toen ergens ophalen in Heemskerk. Mijn moeder vertelde dat ik dan achter moest gaan zitten, want mijn broertje heeft langere benen dus kan niet achterin zitten..

Het maakt mij niet uit wie er voor of achter zit dat is het niet, maar hoe het daarna verliep was gewoon krom.. mijn moeder rookte toen ook nog en allebei staken ze een peuk op en niet even vragen vindt je het erg dat we even roken en ook geen raampje werd open gedaan toen ze aan het roken waren en ook op dat moment keek mijn moeder in haar spiegel naar mij met een nare blik en die blik vergeet ik nooit meer..

Die blik was echt een dode blik naar mij toe..

Verder met mijn leven

Ik stond er verder niet meer bij stil, want ik ging gewoon verder met mijn leven.. Beter had ik dat toen wel gedaan..

Dit was in 2012 en in 2014 was het jaar dat ik weer mijn vader in beeld kreeg, toen ook mijn leven helemaal overhoop kwam doordat alles wat ik als klein meisje te horen kreeg allemaal leugens bleken te zijn.

Ook al zie ik wel in de jaren dat mijn vader wel af en toe dingen doet waarvan ik een tijdje dacht dat mijn moeder met sommige dingen wel gelijk had..

Nu ik ook de afgelopen jaren vele ouders heb leren kennen die ook verstoten worden door de andere ouder en die ook hun kinderen niet meer te zien krijgen en ook hun verdriet weg drinken ect.. en dat is logisch dat de verstoten ouder dat doet, want het is verschrikkelijk als je je eigen kinderen niet meer ziet opgroeien.

 

Ik snap die mensen heel goed en daarom begrijp ik mijn vader ook dat hij ook het verdriet niet meer wilde voelen..

Ik zelf voelde al die jaren van kleins af aan ook dat ik verloren was en ook ik heb middelen genomen om mijn verdriet niet meer te hoeven voelen. Lees verhaal story off my life 

Verloren

Ik ben er ook achter al een tijdje dat ik de persoon ben om alle generatievloeken te verbreken in de familie, die vele generaties hebben aangehouden en alle spreuken die op mij jarenlang zijn uitgevoerd om mij stil te houden en dat ik nooit achter de persoon zou komen die ik ben.. Alle spreuken zijn uitgewerkt en zullen ook niet meer werken.. Ik ben de cyclusbreker van trauma en karma te doorbreken van alle generaties wat vele jaren gaande is.

Nu ik ontwaakt ben voel ik mij met de dag sterker en sterker worden en hierdoor is de vloek die ze hadden op mijn leven gestopt.. Hier ben ik echt dankbaar voor dat de vloeken op mij gestopt zijn en ik nu mijn leven eindelijk kan gaan leven die ik moet gaan leven!!

 

De vloek is verbroken

De personen die al die vloeken op mij deden, hadden gehoopt dat ik nooit zou ontdekken met wie ik was, en dat alle spreuken die op mij gedaan zijn dat dat nooit zou stoppen en altijd zou blijven werken.. Jarenlang hebben die vloeken gewerkt, maar nu sinds 2018 dat mijn leven juist de betere kant op ging, zijn die vloeken verbroken en elke vloek die ze nog steeds proberen, werken niet meer..

Sinds 2018 ging het namelijk de betere kant op met mij en sinds ik er achter gekomen met wie ik ben kunnen ze helemaal geen vloeken meer doen op mij , sinds ik nu ook God heb leren kennen voel ik mij heel erg beschermd en ook weet ik dat de engelen, voorouders en God mij goed beschermen..

Ook heb ik vele beschermstenen en armbanden en halskettingen voor extra bescherming..

Ik ben ook echt klaar met al die personen die dit mij hebben aangedaan… ik heb vele mensen al achter mij gelaten en doet mij goed!

Niet iedereen gaat verder met mijn pad

Mijn pad gaat verder en helaas gaan vele mensen niet met mij mee met mijn verdere leven..

Zo gaat dat bij iedereen in zijn leven, iedereen ziet mensen komen en gaan in hun leven en ik heb altijd gedacht dat ik met sommige personen/ kennissen oud zal gaan worden, maar helaas het pad stopt met aantal mensen..

Ook de gemeente waar ik nu woon, zal ik niet jaren meer gaan wonen.. Ik sta in geschreven voor woningen niet in deze gemeente meer..

De plaats waar ik nu woon, voelt niet goed meer..  In mijn leven heb ik al op verschillende plaatsen hier in NL gewoond, en altijd wilde ik het contact met mijn moeder goed hebben, daarom kwam ik altijd terug naar mijn geboortestad..

Nu ik alles weet, wat ze mij gedaan heeft, wil ik voorgoed weg hier!!

Ik weet alles, maar dan ook echt alles wat ze in mijn jeugd gedaan hebben, zo ook met geldzaken van vroeger.. Ik weet alles!!

spirituele oorlog

De spirituele oorlog wat gaande is is echt, daarom zit ik ook in die storm ervan en de mensen die teveel aan hebben gedaan in mijn jeugd proberen nog steeds alles te vernielen, alleen dat gaat ze niet meer lukken.. Vele mensen wereldwijd zitten in de spirituele storm.. Vooral de mensen die jarenlang in de familie de zwarte schaap waren, die hebben het nu erg zwaar.. Dat zijn de personen die alle generatievloeken moeten verbreken die tig jaren gaande was in de familiesysteem!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.