GTB nieuws 11 juni 2023

Jun. 11, 2023
GTB 936.

BIG BANKS PLANNING TO CLOSE ERG BELANGRIJKE BRANCHES IN BIG CITIES…

Ja, De bank of America, Wells Fargo, JP Morgan/Chase zijn sluitingen aan het plannen binnen drie maanden in de hoofd citadel of New York. Dat is een enorm teken aan de wand. Een schuur in de muur.

Alhoewel deze banken op zich allang failliet zijn, maar gesteund worden met de prater, door alles wat het maar gezond kan praten, zolang gaat de waanzin door.

Men liegt en bedriegt en speelt de bilineaire, terwijl deze in fact onder de brug slaapt met een hongerige ten dode opgeschreven maag.

De Khazarian banken sector laat nog steeds stukjes geleend of gestolen goud zien waarmee zij de club, de Die- harts, misleiden.
Het is een illusionaire wereld. Gebakken lucht op alle fronten.

Net zoals de Sovjet unie voor het instorten ( 70% van het weg vervoer, werd niet geregistreerd door de Staat en was honderd procent illegaal.

Een grote ( niet bestaande maar op papier gefantaseerde) tractoren fabriek in Siberiƫ met duizenden werknemers op papier en zwaar gesubsidieerd uit Moskou produceerden gebakken lucht tractoren.

Elke controleur uit Moskou, had een ongeluk onderweg, of werd ziek. Deze Scam is nooit opgelost totdat de Sovjet republiek failliet ging.

Zo moet U ook de situatie zien in de Ukraine, flapdrol gevechten, het nep vechten. Terwijl een stel biljonaires hun zakken vullen met niet geleverde vliegtuigen of panzers, zij worden vernietigd op het moment dat zij het strijdtoneel binnen rijden.

Men heeft het over offensieven, zonder dat er soldaten deelnemen, die zijn allemaal al drie maal gestorven….
De hegemonie loopt hoe dan ook ten einde…..

HET VERSCHRIKKELIJK LEUGEN LEVEN WAAR IEDEREEN ZICH ONWETEND IN RONDWENTELD KOMT ECHT DIT JAAR TOT EEN HALT.

De laatste zetten op het schaakbord beginnen zich af te tekenen. De smerige Paus, de vieze Macron, de gewiekste slimme Rutte, de moordenaar Trudeau, de pedofiele Scholz met Bearback…., de seniele Biden…..met Harris, de vrouw met de piemel…
het hele clubje op de helling….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.