GTB nieuws 12  juni 2023

Jun.12, 2023
GTB 937.

UIT DE ANNALEN B.F VAN 12.06.23. De US CORP. IS FAILLIET.

DE USA Corp. is begin deze maand failliet gegaan. Bankroet…!!!!

Het is voorbij, de geldstroom die uit Azië opgang gekomen was heeft men nu gestopt. Eerst zag het er naar uit, dat de Cabal/Khazarian Maffia. nog een maandje of drie opnieuw zouden kunnen uitzingen.

Men ziet nu de bodemloze put in…. dus dat stopt alles af. Verder hebben de Q forces/ White Hats actie ondernomen, om te voorkomen dat deze situatie steeds verder wordt uitgerekt.

Washington DC is nu een lege stad geworden en heeft grote problemen. Alle overheidsgebouwen staan leeg of zijn geblokkeerd. Het grote ambtenaren leger blijft thuis. Waarschijnlijk is hun salaris niet betaalbaar meer. Men zegt dat de ambtenaren allemaal vanuit thuis met de PC werken, maar dat is hoogst twijfelachtig.

Ook is er aan de westkust havens, zoals Tacoma, Seattle, San Francisco en L.A een stilstand en worden containers niet meer gelost, Waarschijnlijk, omdat de geldstroom uit Azië is gestopt. De betaling van de goederen niet meer gegarandeerd kan worden. Men schreeuwt van de daken dat het de havenbonden zijn die in staking zijn gegaan., maar documenten geven aan dat het een gerichte totale westkust actie is.

Azië heeft te kennen gegeven dat men de betalingen onmiddellijk zal vervolgen als Trump als president opnieuw zal optreden als echte President.

De verwachting uit Azië is dat dit op 4 juli zal gebeuren.
Maar wij moeten dat afwachten. Er zijn al eerdere datums genoemd….
In de indictment van Trump, zit een fase van corruptie betaling van 5 miljoen $ aan Biden door De CCP.. dus eigenlijk gaat dit de avatar Biden de kop kosten….

De indicaties wijzen er vol op dat de militaire radio, die anti Trump is geweest, nu uitgebreid met corruptie schandalen van Biden naar buiten treed. Het is nu ook opgevallen dat Trump niet bewaakt wordt door de CIA, maar door de militaire geheime dienst. Hiermede geeft het leger aan dat dit de toekomstige nieuwe President van de Amerikaanse Republiek wordt…

Wordt Vervolgd.

GTB.

Filmpje – IMG_3486

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.